Antena Căutare

Concurenta care l-a facut pe Cheloo sa exclame "O sa am 'cosmare' cu tine!" a revenit la X Factor 3

Preselectiile pentru cel de-al treilea sezon X Factor, difuzat in fiecare duminica, de la 20:30, la Antena 1, au adus in fata juriului o multime de tineri talentati, gata sa demonstreze ca au factorul X. Printre ei s-a strecurat si Eliza Bunu, concurenta care l-a facut anul trecut pe Cheloo sa strige: "O sa am 'cosmare' cu tine!".

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><!--[endif]--><!--[if gte mso 10]--> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} </style> <!--[endif]-->

Printre ei s-a "strecurat"si Eliza Bunu, concurenta care l-a facut anul trecut pe Cheloo sa strige: "O sa am 'cosmare' cu tine!". Cum a aparut pe scena, juratul X Factor si-a amintit imediat de ea. Atunci, Eliza spunea ca este inspaimantata de Cheloo, asa ca juratul ii intinsese o capcana: "Ai cosmare?". Raspunsul Elizei a fost pe masura. 

Anul acesta insa, tanara nu s-a lasat deloc intimidata, convinsa ca in realitate Cheloo nu e asa de rau.

"Duritatea lui e o fatada" a declarat Eliza in culise, amintindu-si de gestul de anul trecut, cand l-a implorat pe juratul X Factor sa o lase sa il pupe. "Sa fie primit! Nu am mai patit asta de cand eram mic!" a glumit Cheloo, iar Dan Bittman a completat: "Asta inseamna ca oamenii revin cu drag la X Factor!".

Daca a reusit sa ii impresioneze pe jurati si sa castige un loc mai departe in super show-ul X Factor ramane de vazut duminica, in cel de-al doilea episod X Factor, difuzat de la 20:30, la Antena 1.

Casting dansatori pentru baletul X Factor... Astazi, de la 20.30, la X Factor: Marilyn Monroe de Romania il vrea de barbat pe Cheloo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x