Antena Căutare

Concurentii X Factor au luat o pauza inainte de semifinala: Cheloo i-a scos la film!

Inainte de semifinala X Factor din aceasta saptamana, concurentii ramasi in competitie au avut parte de o binemeritata pauza. Dupa ce s-au distrat in magazinul Orange, Cheloo i-a scos pe cei Dragos Udila, Tudor Turcu, Natalia Selegean, Ioana Anuta si fetele de la RED la film!

Inainte de semifinala X Factor din aceasta saptamana, concurentii ramasi in competitie au avut parte de o binemeritata pauza. Dupa ce s-au distrat in magazinul Orange, Cheloo i-a scos pe Dragos Udila, Tudor Turcu, Natalia Selegean, Ioana Anuta si fetele de la RED la film!

Iata cateva poze de la intalnirea lor, in GALERIA FOTO de mai sus!

Dupa ce au facut impreuna cateva poze, concurentii, insotiti de Cheloo au mers la cinema, unde au vazut drama "Hotul de cuvinte" (The Words). In rolurile principale: Bradley Cooper, Jeremy Irons, Dennis Quaid, Olivia Wilde si Zoe Saldana.

Nu rata SEMIFINALA X FACTOR, ce va avea loc pe 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1! Dragos Udila, Tudor Turcu si Natalia Selegean din echipa lui Cheloo, eleva lui Dan Bittman Ioana Anuta si singura trupa a Deliei ramasa in concurs, RED, vor interpreta fiecare cate doua melodii: una din repertoriul international, dar si o piesa autohtona.

Iata trailerul filmului "Hotul de cuvinte"!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Special guest star: Johnny Logan va face show in semifinala X Factor din 16 decembrie... Emotii mari in casa X Factor! Ce cred concurentii despre semifinala de duminica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x