Antena Căutare

Concurentul ”X Factor” Salvatore Pierluca, victimă a bullying-ului din cauza pasiunii sale pentru muzică: "Colegii râdeau de mine, mă izolau pentru că eram diferit"

La 23 de ani, Salvatore Pierluca a plecat din țara sa natală către România urmărind doar semnele din viața sa, iar până acum, toate arată că acesta a luat o decizie bună. Salvatore Pierluca se pregătește acum pentru marea finala de pe 22 decembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1.

La 23 de ani, Salvatore Pierluca a plecat din țara sa natală către România urmărind doar semnele din viața sa, iar până acum, toate arată că acesta a luat o decizie bună. Salvatore Pierluca se pregătește acum pentru marea finala de pe 22 decembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Tânărul de 23 de ani din Italia, care a ajuns în România datorită unei monede de 10 bani găsite întâmplător în buzunar, a mărturisit de la început că se simte norocos. Cum semnele l-au îndrumat până aici, italianul îndrăznește să viseze chiar și mai departe. ”Cred că a fost destinul care m-a adus aici. Pentru mine, <X Factor> e o provocare, o ocazie care m-ar putea ajuta să îmi găsesc adevărata meserie, așa că aș vrea să ajung până în finală”, a povestit tânărul, care a mai făcut un pas în drumul său către finală, ajungând în Bootcamp.

”M-am simțit măgulit când jurații mi-au spus că România căuta un cântăreț ca mine. Familia mea abia aștepta să vină cu mine aici, pentru ei e o mare bucurie, mai ales după câte greutăți au avut în viață. Înainte ca eu să mă nasc, ei au mai avut un copil care însă a murit, așa că mă simt dator și fericit să îi fac pe ei fericiți. Inițial se simțea un gol în familia noastră, dar acum am început să mă gândesc la fratele meu ca fiind îngerul meu păzitor”, a povestit Salvatore, care a ajuns în galele live.

Părinții săi au observat primele aptitudini încă din primii ani de viață ai lui Pierluca, astfel că au făcut eforturi mai mari decât și-ar fi permis pentru ca de un Crăciun să îi dăruiască un pian, iar mai târziu pentru ca fiul lor să poată studia canto. Responsabilitatea față de familia sa, dar și pasiunea pentru muzică l-au ajutat să treacă peste multe greutăți. ”Am avut probleme la școală cu bullying-ul, colegii rădeau de mine, mă izolau pentru că eu eram diferit. Faptul că eram atras de muzică și artă mă făceau să par un ciudat în ochii lor. Târziu am înțeles că nimic din ceea ce spun ei nu contează, dacă vrei ceva, lupți ca să obții”, a mărturisit italianul.

Foarte emoționat de modul în care a fost primit în România, atât de colegii de la ”X Factor”, cât și de public, Pierluca spune că nu va putea uita niciodată experiența sa de eici. ”Când Ștefan a decis să mă așeze pe un scaun în Bootcamp am trăit emoții intense și aș fi foarte fericit dacă aș ajunge până în finală! Ar fi o adevărată reușită pentru mine și pentru toți cei care au crezut în mine de-a lungul anilor”, a mai spus Pierluca emoționat.

Spectacolul ”X Factor” continuă cu marea finală vineri, 22 decembrie, de la ora 20.00, pe Antena 1, când telespectatorii vor avea ocazia să aleagă câştigătorul de anul acesta.

Foto. Finaliștii ”X Factor”, vizitați de Moș Crăciun la repetiții. Concurenţii au intrat în spiritul Sărbătorilor cum nu... Marea finală X FACTOR! Jeremy Ragsdale, despre experiențele trăite la ”X Factor”: ”Mă întrebam dacă am dreptul să primes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x