Antena Căutare

"Cordeluta" furiosul si-a pus parul la bataie, cat sa treaca de auditii!

Ma iubeste publicu’ si e mort dupe mine…pe asta a mizat Andrei Chifu inainte sa urce pe scena X Factor. Avea experienta cu carul de cand interpretase el cateva melodii la Costinesti, in fata a 3000 de oameni! Tipul era de temut. A mai cochetat cu faima la “Burlacita” dar atunci lucrurile nu au iesit cum voia.

Galerie
Bittman: "Ti-am salvat parul, sa stii!"

Ma iubeste publicu’ si e mort dupe mine…pe asta a mizat Andrei Chifu inainte sa urce pe scena X Factor. Avea experienta cu carul de cand interpretase el cateva melodii la Costinesti, in fata a 3000 de oameni! Tipul era de temut. A mai cochetat cu faima la “Burlacita” dar atunci lucrurile nu au iesit cum voia.

Asta nu l-a deziluzionat; Andrei Chifu, la 23 de ani, este managerul unei companii de organizat evenimente. A fost fachir, dansator, actor, dar de meserie e “entertainer”!

“Eu iubesc publicul si publicul ma iubeste pe mine” e de parere Andrei si e sigur ca in seara asta, la X Factor, ii va aduce pe spectatori in extaz. Intra pe scena, vorbeste mult, gesticuleaza. Cand si cand, mai apuca si juratii sa intervina. Concurentul observa coronita Deliei si Cheloo, pe a lui. Andrei corecteaza: “Cordeluta!”. Oricum daca merge in galele live, nu o va mai purta. De ce? A facut un pariu ca se va tunde la zero, precum Cheloo.

Andrei si-a ales “Fairytale gone bad”, pentru ca nu are superstitii si crede in norocul sau. Intra in melodie puternic, se agita, sare - cam necoordonat, ce-i drept – si juratii pun stop auditiei sale. Bittman isi aminteste de pariu: “Ti-am salvat parul, sa stii!” Uf…asta nu suna bine. Andrei realizeaza ca primul cantec nu a iesit ok; se incrunta, nu poate privi juriul in ochi. “Nu, te rog! Pot sa mai incerc ceva?”, implora concurentul. Juratii sunt de acord – dar a doua melodie mai mult il infunda decat sa il salveze.

Cheloo: “Infiorator!” Andrei implora in continuare, gaseste o supapa: e obosit. Din cauza oboselii si-a lasat vocea acasa?! Cheloo ii opreste rugamintile si da un verdict clar: NU. Delia, intotdeauna intelegatoare si blanda cu concurentii, de data aceasta nu mai are rabdare: “Nu ai cum sa ai azi voce, maine nu”. In fond, mai sunt multi aspiranti talentati care vor o sansa la X Factor.

Furios, Andrei scoate pieptul inainte – nu vrea sa plece asa, cu coada intre picioare. “Bine ca i-ati lasat pe altii sa treaca, care au 100 de ani!” Replica lui mai mult deruteaza; ce legatura are varsta cu X Factor?!

Andrei iese bulversat din scena, hotarat sa se “razbune”: scoate el o melodie si o canta live la Razvan si Dani in emisiune. O sa arate el ce poate.

Pana atunci, “Cordeluta” ii ramane numele. S-a implinit profetia: un basm cu final nefericit.

Vezi cum l-a salvat Ana Maria pe Ionut de la eliminare! Ai fi facut la fel?... Se poate canta Adele si dansa zumba? In acelasi timp?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x