Antena Căutare

Corp de FELINĂ, voce PUȚINĂ! Aurora Băran și-a încercat norocul la X Factor, dar degeaba! Piesa Deliei nu a sunat NICIODATĂ AȘA!

Și-a făcut apariția pe scenă cu cel mai bun prieten al său, motanul Bizou, care l-a cucerit de la prima vedere pe Brenciu. Trupul sexy este la purtător, oare la ce tip de voce să ne așteptăm?

Și-a făcut apariția pe scenă cu cel mai bun prieten al său, motanul Bizou, care l-a cucerit de la prima vedere pe Brenciu. Trupul sexy este la purtător, oare la ce tip de voce să ne așteptăm?

Deși o apariție impresionantă, Aurora a fost eclipsată de Bizou, asupra căruia s-au ațintit toate privirile și glumițele.

După lungi încercări de a-l pune la loc sigur, într-o cușcă, motănelul s-a așezat confortabil pe masa juriului, în brațele lui Horia, stăpâna Aurora fiind în sfârșit gata de cântat. Pentru a putea observa mai bine momentul, Ștefan a ales să privească de la înălțime. "Dacă o să cânți bine, cobor!"

Piesa Deliei, Inimi desenate, se aude în difuzoare, dar vocea Aurorei nu reușește să se ridice la așteptările juraților. Prestația ei energică și plină de patos nu a fost suficientă pentru că vocea a lăsat de dorit. Nici măcar pisoiul Bizou sau ținuta sexy nu i-a convins pe jurați să o trimită mai departe.

Aurora sfârșește prin a obține un NU din partea lui Ștefan, în timp ce Delia și Horia îi oferă câte un DA, de încurajare, dar care nu o ajută să treacă în etapa următoare.

Învăţaţi numele ăsta: FLORIN RĂDUŢĂ! "M-ai şocat". "Sunt KO". "Ai cea mai bună voce din România... A salvat un copil de la moarte şi a ajuns în scaunul cu rotile! Neluţu Trandafir, un român cu demnitate, curaj şi voce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x