Corul Madrigal, invitat de excepție pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1

Seria surprizelor din cel de-a zecelea sezon X Factor continuă în această seară, de la 20.30, la Antena 1, cu invitați de excepție!

Seria surprizelor din cel de-a zecelea sezon X Factor continuă în această seară, de la 20.30, la Antena 1, cu invitați de excepție!

Antena 1

Corul Național de Cameră ”Madrigal - Marin Constantin” dirijat de Anna Ungureanu este surpriza pentru jurați și pentru cei de acasă din această seară, de la 20.30, la Antena 1.

Corul Madrigal, invitați de excepție în ediția 3 X Factor 10

Celebri, apreciați și pregătiți să împărtășească succesul, aceștia nu s-au sfiit să încurajeze și grupurile de anul acesta de la X Factor să își dorească să ia premiul cel mare. ”Atunci când ei cred, când în echipă se adună toate aceste forțe, pot câștiga!”, a spus Anna Ungureanu. Ce concurenți vor urca astăzi pe scenă și cine va reuși să cucerească un loc direct în Bootcamp, cei de acasă pot vedea de la ora 20.30, la Antena 1.

Citește și: Jurații X Factor, uluiți de un concurent din noul sezon. Claudiu Moise nu poate vorbi, dar cântă: „Ce putere are muzica!”

Jurații X Factor, decizii dificile

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

X Factor 10 continuă și în săptămâna aceasta în porție dublă, astăzi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori!

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 2. Ilona Brezoianu aduce cele mai haioase momente din culisele X Factor 10 în fața telespectatorilor

Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri