Antena Căutare

Crăciunul a venit mai devreme pentru Costina. Delia se ceartă cu jurații: „E excelentă ideea, dar păstreaz-o pentru ai tăi”

Costina Crăciun, în vârstă de 15 ani, a venit la ”X Factor” din Chișinău și a pășit temătoare pe scena ”X Factor”, în etapa audițiilor. Melodia aleasă i-a adus încă cea mai frumoasă reacție tocmai de la juratul de care se temea cel mai mult. ”Faci o poză cu mine?”, a întrebat-o Carla’s Dreams la finalul prestației sale, convins că aceasta va deveni foarte cunoscută datorită talentului său. Înainte de a ieși de pe scenă, Costina a dat și primul autograf din viața sa, tocmai lui Horia Brenciu.

În cea de-a doua fază a concursului a trecut vremea pozelor și a glumelor. Sunt patru locuri disponibile și fiecare dintre tinerele ajunse aici vrea să meargă mai departe cu orice preț. Costina arată de ce este capabilă și chiar dacă adversarele sunt tari, are de gând să nu cedeze niciun pas.

A venit de peste Ocean să cânte în limba franceză. Genunchiul nu i-a mai jucat feste, dar a avut o mică problemă!... Tensiunea crește, scaunele se ocupă și nimic nu mai e sigur! Ana Văcari trăiește momente critice: „Să nu ne fierbem... D...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x