Antena Căutare

Creatza de 14 ani pentru care juriul a fost "floare la ureche"

Ei clar i se va spune mult timp de aici inainte Creatza de la X Factor, cu "tz", ca asa se poarta mai nou

Ei clar i se va spune mult timp de aici inainte Creatza de la X Factor, cu "tz", ca asa se poarta mai nou. Si nu spunem intamplator, mai ales ca Ana Maria Mihaies are 14 ani, iar adolescentii la varsta asta au un alt vocabular, format din "frumi, dragu, multzu sau cu pla". Asadar, Ana Maria are si buletin, iar "cantatul e viata ei: la masa, in bucatarie, in baie, la dus sau atunci cand isi face temele pentru scoala".

Are teluri inalte: vrea sa fie cantareata, actrita, om de televiziune sau avocat. Si chiar are o idee: "In caz ca Razvan si Dani se pensioneaza, eu sunt aici", spune tanara.

Parintii sunt exigenti cu ea, insa o sustin in tot ceea ce face. Pe tata il aseamana cu Cheloo, preferatul sau, despre care spune ca abia asteapta sa se dea cu parerea dupa ce interpreteaza piesa. Altfel spus, parintele este un om pretentios, sever, iar dupa o asemenea experienta, Anei Maria i se pare ca "juriul e floare la ureche pentru ea".

Imbracata ca la fix 14 ani, cu parul rebel, tricou cu franjuri, jeansi scurti si cizme albe, Creatza interpreteaza "Feeling Good" si ii iese prea bine! "A cantat grozav", se grabeste sa spuna Delia. "Are o voce matura pentru varsta ei si ce iese de aici, jar mananci", se exprima si Bittman.

Dupa o discutie despre alcool si tutun, dorinte ale juratului Dan Bittman, Cheloo devine nerabdator si afirma raspicat ca votul sau este "DA". Normal, toti cei trei jurati au fost la unison si uite asa Creatza noastra ajunge in etapa urmatoare!

Nici nu stim cum sa zicem, sa se teama Razvan si Dani sau sa ne gandim ca multe dintre vedetele "cu voce" din Romania sunt in pericol? Pazeaaa, vine Ana Maria Mihaies!

Cele doua "G" din trupa The Twins n-au "marcat" si le-au dat dureri de cap juratilor... Junioarele joaca dur! Florena, alta fata de 14 ani care bulverseaza juriul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x