Antena Căutare

Crescendo Band au adus explozie de energie şi sete de viaţă la “X Factor”! “Tonight We Are Young”, în varianta de opt voci

Doamnelor şi domnilor, trupa Crescendo!!! Opt puştani sunt gata de show în cea de-a doua ediţie de bootcamp. Cum se vor descurca?!


Doamnelor şi domnilor, trupa Crescendo!!! Opt puştani sunt gata de show în cea de-a doua ediţie de bootcamp. Cum se vor descurca?!

“Pentru noi, bootcampul este o provocare. Tot ceea ce nu am reuşit să prezentăm la audiţii, o să facem în seara asta. Depindem unul de celălalt, aşa că în opt e mai greu”.

Au ales “Tonight We Are Young” a celor de la Fun şi speră să le poarte noroc.

Horia: “Cred că dacă vă puneaţi papioane vişinii, vă ieşea mai bine”.

Delia: “Trebuia să vă concentraţi mai mult pe cântat, decât pe emoţii. Astea v-au ţinut pe loc”

Carla’s: “În mod clar s-a simţit o adiere de sete de viaţă şi entuziasm. Potenţial există”

Ştefan: “Mie mi-a plăcut, sunteţi la vârsta la care crezi că poţi atinge orice vis. În momentul în care cântăm pe voci trebuie să ne ascultăm, însă. Să fim atenţi pentru că voi sunteţi opt şi trebuie să vă văd pe toţi. Nu a fost perfect momentul, dar aveţi materie primă. Din păcate, scaunul rămâne liber”.

Implicarea, trăirea şi chimia dintre ei nu au fost de ajuns! Elis şi Călin ne-au oferit cea mai frumoasă porţie de emoţi... Piele de găină şi emoţie pură! Nobil Band au adus “Mociriţa cu trifoi” pe scenă simplu, dar din suflet “M-aţi emoţionat,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x