Antena Căutare

Cum l-a prins noul an pe Emilian Nechifor. Fostul concurent de la "X Factor", înconjurat de patru fete frumoase foc. Cine sunt domnișoarele?

A fost adorat la X Factor, iar vocea şi talentul său le-au cucerit pe fane. Emilian are lipici la domnişoare iar cameră îl iubeşte, siguranţă. Dar cum a păşit artistul în noul an?

A fost adorat la X Factor, iar vocea şi talentul său le-au cucerit pe fane. Emilian are lipici la domnişoare iar cameră îl iubeşte, siguranţă. Dar cum a păşit artistul în noul an?

Înconjurat de prieteni şi prietene, mai mult. Cel puţin aşa reiese dintr-o fotografie care a apărut pe pagina fostului concurent, după trecerea în 2017.

După reprezentația din seara de Revelion, alături de Delia, din Piața George Enescu, a ajuns acasă, pentru a petrece alături de cei dragi. Acesta a apărut înconjurat de patru fete, care mai de care, iar bucuria a fost cuvânt de ordine în acea seară.

Cu un zâmbet larg, care dă pe spate publicul feminin, Emilian s-a fotografiat alături de cele patru domnişoare frumoase foc.

Olga Verbițchi vorbeşte deschis despre colaborarea cu Carla's Dreams! Când vor scoate prima piesă împreună câştigătoarea... Olguța, fetița timidă de peste Prut, s-a transformat într-o adevărată divă. Schimbarea la față a câștigătoarei X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x