Antena Căutare

Dani Oțil, pețit pe scena X Factor. Prezentatorul mărturisește că s-a îndrăgostit!

Seria pețitului prezentatorului de la X Factor continuă și în ediția a doua a show-ului, difuzată la Antena 1 vineri de la 20.30. După ce în prima ediție a emisiunii Horia Brenciu și-a exprimat intenția de a-i găsi o iubită lui Dani în acest sezon, vineri seară simpaticul jurat are noi surprize

Seria pețitului prezentatorului de la X Factor continuă și în ediția a doua a show-ului, difuzată la Antena 1 vineri de la 20.30. După ce în prima ediție a emisiunii Horia Brenciu și-a exprimat intenția de a-i găsi o iubită lui Dani în acest sezon, vineri seară simpaticul jurat are noi surprize.

„Datoria mea este să-l leg de cineva”, spune Horia, care toată seara va fi cu ochii pe cele mai frumoase concurente, în speranța că una dintre ele îi va atrage atenția lui Dani. Nici Delia nu va sta deoparte și îi va ține isonul lui Horia Brenciu ori de câte ori se va ivi ocazia să găsească o posibilă parteneră. „Tu ești viitoarea soție a lui”, îi spune Delia unei concurente, imediat ce aceasta a pășit pe scenă, adăugând: „Dani e foarte pretențios, să știi. Foarte! Vrea numai dive.”

Cum va reacționa Dani la toate aceste glume și, mai ales, ce se întâmplă în culise și de ce îi spune el lui Răzvan că s-a îndrăgostit, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri seară la X Factor.

Sărbătoare după X Factor în stilul lui Horia Brenciu! Juratul împreună cu Răzvan și Dani, bătaie cu găleți cu apă!... Rezumatul unui TALENT SHOW cu un debut INCENDIAR! Voci impresionante și spectacol pe scena X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x