Antena Căutare

Dani Oţil şi-a întâlnit viitoarea soţie la X Factor! Daniela Rogovschi, îngerul care l-a fermecat definitiv cu vocea şi frumuseţea sa

Daniela a făcut 22 de primăveri chiar în ziua audiţiilor şi spune că cel mai mare cadou de ziua sa ar fi 3 de "DA" la X Factor. Ei bine, studenta cu chip de înger a reuşit să îi uimească pe juraţi.

Daniela a făcut 22 de primăveri chiar în ziua audiţiilor şi spune că cel mai mare cadou de ziua sa ar fi 3 de "DA" la X Factor. Ei bine, studenta cu chip de înger a reuşit să îi uimească pe juraţi.

Atunci când o vezi pentru prima dată, pur şi simplu te lasă fără suflare. E frumoasă, foarte elegantă şi delicată. Când spune că e moldoveancă din Chişinău, dar studiază comedia muzicală la Paris, atunci situaţia e clară. Are tot ce îi trebuie!

"Am venit aici pentru că vreau să urc pe scene mari şi doar X Factor poate să mă ajute să urc la acest nivel şi să devin un artist complet", explică Daniela Rogovschi.

Dani Oţil e fermecat pe loc şi nu îşi poate lua ochii de la ea. "Ai o faţă de dus la mare, de ţinut în braţe şi de spus poezii. Aş putea să te desenez chiar acum. Trebuie să iei 3 DA ca să ne mai vedem măcar o dată. Căutăm şi noi un motiv să fim mai des pe aici?", îi şopteşte vedeta la ureche.

Daniela Rogovschi ajunge în faţa celor trei juraţi, iar prima reacţie vine din partea Deliei. "Eşti perfectă pentru Dani", observă ea. Eheee, se leagă o idilă!

Dar hai să revenim la povestea Danielei. Se trage dintr-o familie de muzicieni şi a fost înconjurată de note şi portativ de când era mică. Are doi fraţi care nu aud, însă nu se plânge deloc. Din dorinţa de a demonstra că are factorul X, frumoasa concurentă dă tot ce are mai bun pe scenă.

"Eşti o prezenţă care nu poate fi trecută cu vederea, aşa că răspunsul meu e DA", spune Bănică. DA, DA, DA, DAniela merge mai departe!

Elvis din Colentina revine în forţă! S-a împrietenit cu Beethoven şi Verdi şi a pregătit o BOMBĂ: "Îi dau pe spate ... A treia oară e cu noroc! Rodica Tudor s-a dat cu mirul norocos de la Arsenie Boca și a cântat dumnezeiește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x