Căutare Live

"Datorită lui m-am apucat să cânt la pian!" El este OMUL căruia Ștefan Bănică Jr. îi datorează pasiunea pentru muzica bună!

A moștenit talentul tatălui său în ceea ce privește actoria și vocea, dar pasiunea pentru muzică a fost insuflată și datorită mentorilor pe care i-a avut de-a lungul vieții. Ștefan, astăzi un rock star pentru noi, are cui să-i mulțumească pentru faptul că a ajuns atât de sus

A moștenit talentul tatălui său în ceea ce privește actoria și vocea, dar pasiunea pentru muzică a fost insuflată și datorită mentorilor pe care i-a avut de-a lungul vieții. Ștefan, astăzi un rock star pentru noi, are cui să-i mulțumească pentru faptul că a ajuns atât de sus.

Jerry Lee Lewis, supranumit "The Killer", unul dintre pionierii rock'n'roll-ului, a împlinit ieri 80 de ani. Datorită lui m-am apucat să cânt la pian, și nu doar cu mâinile. M-a influențat enorm și am avut onoarea să-l cunosc personal la "Cerbul de Aur", în 1993. Îl consider unul dintre cei mai mari artiști în viață! La mulți ani, "killere"!, este mesajul postat de juratul X Factor pe pagina sa de Facebook.

Delia, succes răsunător! Jurata X Factor a impresionat-o pe Rihanna. Urmează o colaborare între cele două dive?... O familie pusă pe ȘOTII! Gestul făcut de Brenciu și fetele sale chiar în timpul concertului este HILAR!...
Ultimele știri