Antena Căutare

De la ucrainieni vine Euphoria! Prestatie de exceptie la X Factor Ucraina!

O tanara aspiranta la o cariera muzicala de succes, a venit la auditiile pentru X Factor Ucraina. Prestatia sa de exceptie a starnit o reactie exceptionala de la cei patru membri ai juriului. Vezi mai jos interpretarea Juliei!

Julia Plaksina a venit la auditiile din Odessa pentru a arata ca are factorul X. Ca sa-i impresioneze pe jurati, a mizat nu doar pe talentul sau muzical, ci si pe o piesa de succes: melodia castigatoare a concursului Eurovision de anul acesta, "Euphoria". Ceea ce a impresionat insa cu adevarat a fost interpretarea tinerei, care a fermecat nu doar juriul, ci si intreaga sala. Cei patru jurati X Factor Ucraina au fost atat de incantati de vocea Juliei, incat i-au dat verdictul intr-un mod inedit: cantand.

Loreen este castigatoarea concursului muzical Eurovision 2012, care a avut loc la Baku, Azerbaidjan. Cantareata pop si-a reprezentata tara, Suedia, cu piesa "Euphoria", care a strans 372 de puncte. Optsprezece tari i-au acordat tinerei de 28 de ani punctajul maxim de 12 puncte.

Muzica reggae si ritmuri tribale in noul single semnat de jurata X Factor, Delia - "Africana"... Baietii lui Bittman, cu ochii pe X Factor! Negociaza cu tatal lor sa vina duminica seara la X Factor, chiar daca luni tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x