Antena Căutare

De la un duet cu Carla’s Dreams la Radio Zu, pe scena de la „X Factor”. Adriana Postovan, surpriza serii! “Sub pielea mea” i-a fermecat din nou pe fanii Carla’s Dreams

Adriana Postovan are 19 ani şi este deja cunoscută de fanii solistului de la Carla’s Dreams. Ba, mai mult, cei doi au cântat împreună la Radio Zu.

Adriana Postovan are 19 ani şi este deja cunoscută de fanii solistului de la Carla’s Dreams. Ba, mai mult, cei doi au cântat împreună la Radio Zu.

Puștoaica este cunoscută în special în mediul online pentru că a lansat pe Youtube un cover al cunoscutei piese „Sub pielea mea - Eroina”, cu care a strâns sute de mii de vizualizări. Așa se face că Adriana a ajuns în studioul lui Mihai Morar de la Radio Zu, unde a avut parte de o surpriză mai mult decât plăcută: idolul ei, solistul de la Carla’s Dreams, a venit acolo și au cântat împreună.

În această seară, fata a decis să se prezinte pe scenă X Factor, în faţa tuturor juraţilor, gata să-şi încerce norocul. “Aş dori să continui pentru că muzica este visul meu”, mărturiseşte Adriana.

Şi ce melodie ar fi putut să aleagă dacă nu piesa “Sub pielea mea”, iar Carla’s Dreams a rămas plăcut surprins, însă avut un avertisment de lansat: “Doamne! Te previn ca nimeni din cei care au cântat piesa asta la X Factor, până acum, nu a făcut-o bine”.

Foarte emotive, dar cu dorinţa de a-i surprinde şi pe ceilalţi juraţi, Adriana s-a prezentat în faţa celor patru juraţi. Interpretarea ei sensibilă i-a adus trei de DA.

“Și îngerii au demonii loooor!” Florian Costan, din nou pe scena de la X Factor. “Am asistat la o exorcizare”... „M-ai surprins, de la apariţie, la alegerea piesei”. Alexandra, concurenta care a lăsat juriul mască, dar mai ales pe Da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x