Antena Căutare

De pe 23 septembrie, show-ul se ridica la puterea X. In curand, X Factor se vede duminica, numai la Antena 1

De pe 23 septembrie, in fiecare duminica, spectacolul este la puterea X. Show-ul toamnei la Antena 1 va incepe la finele lunii septembrie si le va aduce telespectatorilor nu doar voci bune, concurenti carismatici si o noua generatie de jurati, ci si momente haiose sau emotionante plus invitati de exceptie.

Asteptarea a luat sfarsit pentru miile de romani care erau nerabdatori sa afle data de lansare a celui de-al doilea sezon X Factor. De pe 23 septembrie, duminicile vor sta sub semnul X Factor. Telespectatorii vor putea sa ii urmeareasca pe Delia, Cheloo si Dan Bittman in ipostaza de jurati si mentori, dar mai ales sa descopere concurentii inscrisi in acest an in competitie.

Articolul continuă după reclamă

In cautarea lor, caravana X Factor a strabatut sase orase, iar juriul X Factor a ales dintre cei veniti la auditii peste 100 de romani care ar putea convinge ca au factorul X. In scurt timp, acestia vor intra in tabara de pregatire, intinsa pe parcursul a trei zile de antrenamente si teste, la finalul carora vor ramane cei mai buni 24 de concurenti. Momentele din tabara de pregatire, dar si cele din auditii vor putea fi urmarite de telespectatori in fiecare seara de duminica, incepand cu 23 septembrie. Din periplul prin tara nu au lipist momentele inedite, haioase sau cele emotionante pana la lacrimi, povestile cu final fericit si oameni frumosi care cred ca merita sa lupte cu orice pret pentru visul lor, replicile incurajoatoare sau acide ale celor trei jurati si glumele celor doi prezentatori.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Cel mai excentric concurent din istoria X Factor este un nonconformist si in viata reala: va deveni tatic la varsta de ... A luptat in Afghanistan, dar a tremurat de emotie pe scena X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x