Antena Căutare

Dedicatie pentru presedinte, de la o rastafariana adevarata

Are dreaduri, ochi albastri si vrea sa il cucereasca pe Cheloo ca “e baiat destept”. Polixenia stie ce vrea de la viata si de la acest concurs. Nu cunoaste frica si nu lasa emotiile sa o cuprinda.

Galerie
De la Polixenia, "pentru presedinte!"

Are dreaduri, ochi albastri si vrea sa il cucereasca pe Cheloo ca “e baiat destept”. Polixenia stie ce vrea de la viata si de la acest concurs. Nu cunoaste frica si nu lasa emotiile sa o cuprinda.

Intra pe scena, juratii zambesc cand ii vad dreadurile, Delia se entuziasmeaza imediat. Iata o fata care apreciaza muzica reggae si cultura rasta! Si-a mai incercat norocul la X Factor un tip relaxat, indragostit de reggae, Radu Deac (il mai stiti?), dar juratii nu l-au trecut in bootcamp. Poate ca Polixenia o sa dea lovitura.

Publicul se asteapta la un alt hit Bob Marley dar concurenta anunta: ,,Dear Mr. President”, a rebelei Pink . Surprinzatoare alegere si pentru jurati, dar Delia o incurajeaza. Ii place de fata, se simte, si ar vrea sa o vada in bootcamp. Totul depinde de interpretarea ei.

“Pentru presedinte!” , striga Polixenia. Oare stimatul nostru presedinte a auzit-o? Juratii, da, si e suficient ca Bittman sa izbucneasca in ras. Are 10 la atitudine pana acum. Polixenia incepe melodia pe acorduri calde, isi masoara gesturile si este oprita brusc. Zambeste. Nu e singura – din culise, sora ei, Smaranda, sare in sus si in jos de bucurie. Navaleste pe scena, isi imbratiseaza surora si o felicita din inima.

“Care bravo?”, sare Bittman. Intr-adevar, juriul inca nu s-a pronuntat. Fetele insa nu-si pot infrana entuziasmul. Ochii cristalini ai Polixeniei stralucesc. Delia e prima care vede potentialul fetei: “Ai inteligenta muzicala si profunzime”, o trece mai departe! Cheloo ofera un “DA” simplu si la obiect in timp ce Bittman e lasat la urma. Ce sa mai spuna acum, dupa doua voturi in favoarea ei? Destule. Dan Bittman e un profesionist si stie ce ii lipseste fiecarui concurrent si ce atuuri are: “DA, pentru ca esti inteligenta. Uneori, asta conteaza mai mult decat vocea, doar uneori. Trebuie sa te pui la punct si cu vocea”.

In fond, factorul X inseamna: magnetism, voce, perseverenta, curaj, charisma si INTELIGENTA.

Cesaria Evora de Barlad: divina, extraordinara, curajoasa, o fata cu X Factor!... Mick Jagger al Romaniei: voce, timbru, bestial!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x