Antena Căutare

Deea, de la "Insula Iubirii", concurenta cu Factor XXX! I-a ISPITIT pe juraţi cu interpretarea ei: "Îmi place în grup"

Andreea Ienciu, pe numele ei din buletin - "Deea de la Insula Iubirii", pe numele ştiut de-o ţară întreagă. A căzut în ispită, nu regretă nimic din momentele incendiare din Thailanda, iar acum vrea să cucerească topurile muzicale

Andreea Ienciu, pe numele ei din buletin - "Deea de la Insula Iubirii", pe numele ştiut de-o ţară întreagă. A căzut în ispită, nu regretă nimic din momentele incendiare din Thailanda, iar acum vrea să cucerească topurile muzicale.

Dacă Horia Brenciu şi Ştefan Bănică n-au recunoscut-o din prima, Delia şi sutele de oameni din public şi-au dat seama imediat pe cine au în faţă. A ales să cânte o melodie emoţionantă, afectată de moartea tatălui, iar juraţii au văzut atât "punctele bune, cât şi pe cele mai puţin strălucite", cum a spus Ştefan, din interpretare.

Şi cum un asemenea moment special nu se putea termina pur şi simplu, Deea a fost pusă să răspundă la o întrebare extrem de grea: "Îţi place în grup?". Hei, nu vă grăbiţi, suntem pe Insula Talentelor şi întrebarea se referea la GRUP MUZICAL.

Andreea a răspuns cu DA şi acelaşi lucru a fost făcut şi de juraţi. TREI DE DA şi realizarea unui GRUP CU POTENŢIAL... INCENDIAR!

Şi George Balog are nevoie de o parteneră de trupă, el şi Deea poate n-au urcat întâmplător pe scenă în seara asta.

Mihăiţă Stan s-a prăbuşit pe scenă în timpul momentului de glorie! L-a luat valul şi s-a duuuuuus...... E greu să fii Cocoon Kills! Andrei Rezmiveş, omul îndrăgostit de "Pisy" şi care nu-şi foloseşte bine... "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x