Antena Căutare

Deea de la „Temptation Island – Insula iubirii”, în lacrimi la audiţiile X Factor! Mărturisiri emoţionante în faţa celor trei juraţi

Din Thailanda la X Factor! După ce s-a scăldat în ape tumultoase în show-ul „Temptation Island – Insula iubirii” de la Antena 1, Andreea Ienciu (Deea) vrea la X Factor.

Din Thailanda la X Factor! După ce s-a scăldat în ape tumultoase în show-ul „Temptation Island – Insula iubirii” de la Antena 1, Andreea Ienciu (Deea) vrea la X Factor.

Focoasa brunetă s-a prezentat la audițiile cu juriul și a mărturisit că visează să fie pe scenă și să aibă o carieră în muzică: „Îmi doresc din tot sufletul să devin un artist și mi se pare că X Factor e ceea ce am eu nevoie. Sunt cântăreț amator și-mi doresc din suflet să evoluez”, spune ea.


Deși foarte emoționată și nu în cea mai bună formă, Deea a mărturisit la X Factor că speră ca toate momentele nefericite prin care a trecut în ultima perioadă să nu îi afecteze prestația și să poată obține trei DA din partea juriului.

Aceasta a venit la audiții la scurt timp după moartea tatălui său care în urmă cu un an fusese operat la inimă și a recunoscut că nu vrea să se lase dărâmată de aceste clipe grele: „Acum trebuie să muncesc și mai mult. Anul ăsta ne-am făcut ziua împreună, eu am făcut 25, el 50. Și mi-a spus că e obosit. M-a rugat să nu plâng, nu-i plăcea să mă vadă că plâng sau că cedez, ci voia să fiu puternică. Apoi a făcut infarct”, povestește printre lacrimi Deea.

La X Factor, Deea a ales să cânte o piesă care să exprime toate aceste stări. Dacă a obținut trei DA din partea juraților, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția de vineri, 9 octombrie, de la 20.30.

Evghenia Burnusuz, "Crăiasa Zăpezilor" de la X Factor, şi-a schimbat total look-ul! Superba blondă e gata să c... Nepoatele părintelui Galeriu vin pe scena X Factor! Arată ca la 20, dar nu o să le ghiceşti niciodată vârsta reală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x