Antena Căutare

Deea de la „Temptation Island – Insula iubirii”, prima apariție într-o trupă la X Factor

Miercuri, 9 decembrie, de la 20.30, este rândul lui Horia Brenciu să își evalueze concurenții din Bootcamp

Miercuri, 9 decembrie, de la 20.30, este rândul lui Horia Brenciu să își evalueze concurenții din Bootcamp. Pentru că sezonul acesta juratului i-au revenit trupele, scena X Factor se va umple de o mulțime de talente care mai de care mai diferite. Deea, concurenta de la „Tempation Island – Insula iubirii”, își va face prima apariție în trupa creeată chiar în această emisiune, alături de George Balog. Cum arată cei doi împreună, dacă există chimie între ei, ce moment au pregătit și ce are Brenciu de spus despre acets grup nășit de el, telespectatorii Antena 1 vor afla miercuri, 9 decembrie, de la 20.30.

Dacă Ștefan Bănică și Delia și-au ales deja concurenții pentru Dueluri, miercuri românii află și care sunt cele 6 trupe cu care Horia Brenciu merge mai departe în concurs. Decizie greu de luat, pentru că în fața juratului se vor perinda mulți oameni cu factor X, iar momentele pregătite de ei vor fi pe cât de diferite între ele, pe atât de demne de un scaun salvator. Finalul ediției de miercuri aduce și rezultatul final: cele șase trupe alese de Horia Brenciu să între în faza Duelurilor.

Iar vineri, 11 decembrie, de la 20.30, X Factor aduce la Antena 1 ultima fază a Bootcampului: ultima bătălie pentru un loc în galele live.

DELIA nu l-a așteptat oricum pe Moș Nicolae! S-a deghizat în Frida Kahlo și și-a lustruit ghetele roșii!... Astăzi, de la 20.30, Horia Brenciu alege cele şase trupe cu care merge în etapa "Duelurilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x