Antena Căutare

Deeeelia, „poți fugi în Asia, dar nu te poți ascunde!”. În costum de baie, a ridicat nivelul mercurului în termometru: Fanii: „Ești o sirenă!”

În România, primăvara e capricioasă, cu zile însorite, urmate de altele, ploioase, cu cer noros. Nu însă și în paradisul din Maldive, acolo unde Delia, jurata „X Factor”, se răsfață.

Că Delia, jurata „X Factor”, e frumoasă, o știe toată România! După ce s-a răsfățat sub soarele arzător din Maldive, și turiștii din statul insular au văzut cât de sexy este artista noastră!

În costum de baie, Delia a oferit un „decor” superb! Cu forme perfecte, artista noastră a ridicat nivelul mercurului în termometru!

„Repetiții pentru următorul show?”, „Ești superbă!”, „Arăți ca o sirenă!”, sunt numai câteva dintre comentariile românilor de acasă.

În România, primăvara e capricioasă, cu zile însorite, urmate de altele, ploioase, cu cer noros. Nu însă și în paradisul din Maldive, acolo unde Delia, jurata „X Factor”, se răsfață după succesul cu show-ul Psihedelia.

Nadir și fetița lui, imagini emoționante. Fostul concurent de la X Factor are toate motivele să fie un tătic mândru... Pe Olga Verbițchi o cunoaște toată lumea, dar nimeni nu bănuia că are o mamă atât de frumoasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x