Antena Căutare

Delia, despre ritualul său atunci când compune un cântec nou: "Au ieșit la iveală multe lucruri pe care le-am simți de-a lungul copilăriei”

Multe dintre versurile compuse de Delia și fredonate în ultimii ani de o mulțime de români au fost inspirate din experiențe cât se poate de personale, după cum chiar jurata „X Factor” povestește.

Multe dintre versurile compuse de Delia și fredonate în ultimii ani de o mulțime de români au fost inspirate din experiențe cât se poate de personale, după cum chiar jurata „X Factor” povestește.

Artista a mărturisit că melodiile sale devenite hituri au luat naștere printr-un ritual în care se regăsesc, invariabil, aceleași elemente. ”Muzica este terapie, e o vindecare. Eu am scris multe piese într-un soi de terapie. Eu, un pix, o foaie și un pian”, a explicat jurata X Factor.

Într-un astfel de moment creativ, au apărut melodii devenite celebre, precum ”Verde împărat” sau ”Cine m-a făcut om mare” și, după cum spune Delia, multe dintre ele au ieșit la iveală dintr-o suflare. ”În momentul în care îmi vine inspirația, îmi ia cam o oră să pun totul într-o formă, apoi totul ține de detalii!”, a povestit Delia.

Cât despre versuri, unele au o semnificație aparte pentru artistă. ”Au ieșit la iveală multe lucruri pe care le-am simțit de-a lungul vieții, mai ales de-a lungul copilăriei. E foarte plăcut să stai să scotocești prin sertarele cu amintiri și să pui pe hârtie niște lucruri nespuse atunci când erai mic și nu te băga nimeni în seamă”, a mai spus Delia, care în curând va lansa și videoclipul piesei ”Verde împărat”.

Horia Brenciu își întâlnește sosia pe scena ”X Factor”: ”Arătați ca tatăl și fiul!”... La 44 de ani, vrea să afle dacă are factorul X! Fiul actorului Petre Gheorghiu, pe scena ”X Factor”: "Cred că am tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x