Antena Căutare

Delia e "Doar pentru tine" intr-un videoclip fantastic!

La inceputul saptamanii, jurata X Factor a lansat videoclipul piesei "Doar pentru tine", in tonuri pop-rock, cu cadre sexy, strecurate printre imagini sumbre.

Galerie
Delia, intr-o productie video rara: "Doar pentru tine"

La inceputul saptamanii, jurata X Factor a lansat videoclipul piesei "Doar pentru tine", in tonuri pop-rock, cu cadre sexy, strecurate printre imagini sumbre. 

Lansarea a avut loc la un local din Centrul Vechi al Capitalei intr-un decor adecvat temei productiei video, melodia fiind foarte apreciata de fani.

Povestea din videoclip incepe pe fondul unor croncanituri de corbi, intr-o zona crepusculara. Scena pare desprinsa dintr-un film artistic, avandu-i ca protagonisti pe Delia si un soldat venit de la razboi. Ea joaca rolul unei farmazoane care apeleaza la magie pentru a-si readuce la viata iubitul, cazut de pe cal chiar in fata castelului unde ea isi face veacul. Cadrele, invaluite in mister, se succed intr-un ritm halucinant, iar frumoasa blondina apare, de cateva ori, topless, in semiobscuritate.

Insa, dincolo de superba atmosfera creata, melodia este cea care impresioneaza. E o balada emotionanta despre iubire, in care jurata X Factor si-a pus tot sufletul in compunerea versurilor. De aceea a primit si un feedback pozitiv din partea fanilor. "Reactia e buna, ii cunosc si stiu la ce se asteapta, stiu cu ce sa-i surprind. Iar ei apreciaza ca nu ma incadrez intr-un cliseu", a spus artista, intr-un interviu.

In spatele acestei productii neobisnuit de frumoase, se ascunde o echipa la care Delia tine foarte mult. Regia este semnata de Vlad Fenesan, iar echipa creativa e formata din Andra Moga, Dimitri Caceaune, David Gal si Edvigia Taru.

Catalina Bratan a pornit cu dreptul in muzica! La 14 ani, canta "Numai tu"... N-a cantat de 8 luni, dar a avut curajul sa vina la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x