Antena Căutare

Delia isi testeaza fanii. Jurata X Factor poarta trei inele de logodna, dar care este cel adevarat?

In mai putin de o luna de zile, jurata X Factor, Delia Matache, isi va uni destinul cu cel al logodnicului ei, intr-o ceremonie la Targu Jiu. In asteptarea zilei fericite, Delia ii tine la curent pe fani cu ultimele update-uri din viata ei dar le si testeaza devotamentul.

Cantareata a postat pe retelele de socializare o imagine cu trei inele de logodna, unul mai impresionant decat celalalt. Fanilor le-a ramas sa ghiceasca care este cel adevarat, primit de la iubitul sau, din informatiile pe care le aveau despre ea si din ce au mai citit prin presa. Ghicitoarea era cu atat mai dificila cu cat Delia le purta pe toate trei in acelasi timp, pe degetul inelar.

Cativa fani si prieteni au admirat toate cele trei inele, cu piatra galbena, alba, respectiv albastra, si in final au dat raspunsul corect: inelul din aur alb, cu diamant galben. In schimb, altii au ajuns sa creada ca exuberanta Delia si-a sarbatorit logodna de trei ori, cu trei inele diferite.

A luptat in Afghanistan, dar a tremurat de emotie pe scena X Factor... Delia Matache, victima unui jaf. Jurata X Factor a ramas fara telefonul mobil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x