Antena Căutare

Delia Matache: "E nebunie totala la X Factor. Se rade foarte mult"

Anul acesta este cu siguranta anul Deliei Matache! Artistei ii merg toate ca pe roate, atat in plan profesional, cat si in plan personal. Dupa o vara plina cu auditiile X Factor si cu pregatirile pentru cununia religioasa de duminica, Delia nu si-a neglijat nici cariera muzicala. Juratul X Factor le-a pregatit fanilor o surpriza. Africana. Caci asa se numeste piesa cu care Delia vrea sa depaseasca succesul inregistrat cu "Omadeo" si "Wuella Wuella".

E un an excelent pentru Delia Matache! Traieste momente de neuitat la X Factor, are concerte peste concerte si, recent, a devenit sotie cu acte in regula. "Anii trecuti parca nu au fost atat de plini. Plecam de la filmari pentru X Factor, terminam auditiile la Iasi, ma duceam la concert si trebuia sa-mi fac si pregatirile pentru nunta. Acum, apar toate gata. Vine un moment foarte important, duminica. Am emotii din ce in ce mai maricele, pana acum nu am avut emotii", a marturisit jurata X Factor.

De parca toate acestea nu erau de ajuns, artista a lansat o noua piesa, "Africana". "Mi s-au intamplat toate cu legatura anul asta, nimic nu a fost intamplator si ma bucur ca a fost asa! E foarte bine ca se pupa toate cu piesa si ca luna de miere e tocmai in Africa. Voi merge cu o echipa de filmare in primele zile pentru a filma videoclipul. Dupa aia ii trimit repede acasa", a precizat Delia Matache.

Cat despre X Factor, "e nebunie totala". "Si e chimie intre membrii juriului! Noi suntem foarte nerabdatori sa mergem si sa glumim intre noi, nu e o treaba doar de juriu! Se rade foarte mult", a marturisit Delia, precizand, totodata, ca nu e un jurat tocmai "normal"."Am tot felul de reactii, dar nu foarte normale, nu sunt cele standard. Eu ma ridic, dansez, eu sunt acolo! Stiu toate versurile, dar, daca ma pune cineva sa cant, nu le mai stiu".

Artista a vorbit, la Observator, si despre noul show "Te cunosc de undeva". "E vorba de niste surprize pe acolo! Le tin pumnii, mi-e dor de ei! Am auzit ca sunt toti foarte tari si ma bucur", a conchis Delia Matache.

Pe 23 septembrie, X Factor ia startul la Antena 1!

Cheloo, un jurat neindurator. A bagat spaima in hip-hopperii de la X Factor... 10 zile pana la premiera X Factor! Un filipinez canta fenomenal muzica populara la X Factor Bulgaria!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x