Antena Căutare

DELIA se reinventează permanent! Și-a schimbat din nou culoarea părului și are corpul împodobit!

Deși ne-a obișnuit cu schimbările ei foarte, foarte dese în ceea ce privește culoarea părului ei sau coafura pe care o poartă, dar tot reușește să ne surprindă!

Deși ne-a obișnuit cu schimbările ei foarte, foarte dese în ceea ce privește culoarea părului ei sau coafura pe care o poartă, dar tot reușește să ne surprindă!

Așadar, frumoasa jurată X Factor revine cu un nou look! Aflată în Sibiu, la unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din acest an, Delia nu a vrut să treacă neobservată și s-a pregătit temeinic pentru apariția pe scenă!

Pe lângă verdele și rozul din păr, ea și-a mai făcut și câteva șuvite brunete! De asemenea, corpul ei este îmbodobit cu multe tatuaje de dimensiuni mari ce par permanente, deși sunt doar pentru show.

Uite și ce primire călduroasă a avut vedeta!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu uita - în această toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

Îl cunoști din cover-ul cu Jessie J! Tom Bleasby ne uimește cu vocea sa inconfundabilă!... VERDICT XF! Aceasta este cea mai ELEGANTĂ apariție a Nicoletei Nucă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x