Antena Căutare

Delia sparge TOPURILE! Jurata X Factor a dezvăluit cine este cel mai dur adversar al său!

Delia s-a bucurat de mare succes în ultima vreme, având numeroase melodii care au ajuns hit

Delia s-a bucurat de mare succes în ultima vreme, având numeroase melodii care au ajuns hit. Cum orice artist care face muzică bună își dorește să i se recunoască meritele, topurile muzicale sunt una dintre modalitățile de a analiza cât de apreciată a fost munca sa.

Glumeață, așa cum ne-a obișnuit, Delia a postat o imagine pe pagina sa de Facebook în care cel mai mare adversar al său în cadrul unui top este...tot ea. Artista se bucură de două poziții în preferințele ascultătorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‪#‎xFactor5#xFactorRo.

Sunt frate şi soră pe scenă! EA îi este alături lui Nadir la bine şi la greu... Nicoleta Nucă cântă alături de o orchestră! Așa sună piesa "Nu sunt" în variantă clasică!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x