Antena Căutare

Delia spune azi cel mai important DA din viata ei. Jurata X Factor se casatoreste cu cel care i-a castigat inima

Astazi este una dintre cele mai fericite si emotionante zile pentru Delia. Dupa mai multi de DA spusi concurentilor de la X Factor, artista ii va spune astazi DA celui care i-a castigat inima. Jurata X Factor are astazi cununia civila, intr-un cadru restrans, la Targu-Jiu, orasul natal al viitorului ei sot.

E fericita si implinita, are un succes nebun cu hiturile pe care le scoate pe banda rulanta si este parte a unuia din cele mai importante proiecte de televiziune din Romania. Delia trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii sale, iar cantareata va avea astazi o zi inarcata de emotie. Jurata X Factor va spune DA in fata ofiterului starii civile si se va casatori legal cu Razvan, urmand ca pe 16 septembrie sa aiba loc nunta. Cununia civila are loc la Targu-Jiu, intr-un cadru intim, alaturi de familie si prietenii foarte apropiati.

Desi programul extrem de incarcat nu i-a permis sa se ocupe foarte mult de pregatiri, Delia si-a facut antrenamentul pentru marele DA atat in timpul auditiilor X Factor, cat si in tabara de pregatire. Prin fata ei au trecut sute de concurenti, iar unii dintre ei au facut-o sa spuna DA din inima. Cel care insa a ajuns direct la inima ei nu este un concurent X Factor, ci un barbat discret care s-a tinut departe de lumina reflectoarelor: Razvan. Cei doi se vor casatori religios pe 16 septembrie, urmand ca intr-o pauza de filmari de la X Factor sa plece in luna de miere in Africa.

Cheloo sau Dan Bittman? Care este cel mai dur din noua generatie de jurati X Factor?... X Factor sezonul 2: 196 de concurenti se lupta pentru faima si un premiu in valoare de 200.000 euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x