Antena Căutare

Delia: "Vreau ca o fata sa castige X Factor!"

"Jurata" Delia Matache, o prezenta "evervescenta", asa cum chiar ea declara, spune ca nu este o feminista convinsa, dar ar vrea ca o repezentanta a sexului frumos sa castige concursul. Deplange faptul ca "pe vremea ei" nu exista asa ceva si-ii anunta pe candidati ca vrea de la ei doua lucruri: voce si prezenta scenica!

Ce fel de jurat vei fi?

Unul foarte bun, sensibil, amuzant, natural, spontan, asa cum sunt eu.

Ce va aduce nou prezenta ta in juriul X Factor?

Cred c? prin prezen?a mea show-ul va fi poate putin mai amuzant, mai efervescent. Si asta pentru ca asa sunt eu.

Ce astepti de la experienta ca jurat X Factor?

Astept sa pun in practica cunostin?ele dobindite in atitia ani si sa le impartasesc impreuna cu toti concurentii, mai ales c? am facut si pedagogie. Sincer, chiar asteptam sa am ocazia asta. "Profa Delia Matache".

Ce sanse ai sa gasesti factorul X?

M-am gandit foarte serios, mi-am dorit si imi doresc in continuare ca de aceasta data cistigatoarea sa fie o fata, o femeie. Mi se pare ca la concursurile de acest gen cistiga, in general, barbatii. Nu stiu de ce. Nu ca as fi eu o feminista inraita, insa imi doresc foarte mult sa gasesc o fata care sa cistige X Factor. Cred ca am sanse egale cu cele ale colegilor mei.

Daca exista X Factor la debutul tau, castigai?

Grea intrebare pentru ca eu nu mai sunt cea de atunci. Eram un copil, poate ca mai sunt inca un copil, insa mult mai pu?in curajos, mult mai introvertit, mai nesigur. Toate lucrurile astea sunt niste minusuri pentru o persoan? cu factorul x, pentru o persoana de la care se cere s? fie stralucitoare pe scena.

In care dintre cele trei categorii ti-ai dori sa fii mentor?

Mi-ar placea sa antrenez si sub 25 si peste 25, mai putin grupuri. Cred c? pentru grupuri e nevoie de o mina de barbat pentru a putea controla si struni atit de multe persoane. Nu ma vad pregatind grupuri, mai degraba ma vad fiind mentor la una dintre celelalte categorii.

Cat de mult crezi ca poti ajuta echipa pe care o vei avea in grija?

O sa fac tot ce pot, o sa ma implic, o sa fiu mereu alaturi de concurenti si cred ca au ce invata de la mine.

Ar reface cuplul N&D

Ce conteaza mai mult: munca sau talentul? Sau cate e inspiratie si cat transpiratie?

Nu as vrea sa raspund cu un cliseu, cu totii stim ca e foarte important sa muncesti pentru a obtine ceva, insa talentul este foarte important, pentru ca poti munci in zadar. Sunt persoane care muncesc de foarte multi ani, dar nu isi dau seama ca le lipseste ceva de la bun inceput. La mine, de exemplu, a fost talentul, dar si munca de o viata, pe care nu am sim?it-o insa ca pe o corvoada. Ca o concluzie, cred ca talentul conteaza mai mult.

Ce preferi: calitatile vocale sau prezenta scenica?

Ambele. Factorul X inseamna ambele.

E vremea marilor reuniri. Daca ti s-ar cere, ai reveni in N& D?

Am facut-o pe scena la Romanian Music Awards, pentru trei minute si a fost fabulous. Publicul a retrait momentele de inceput. Extraordinar. Da, as face-o!

E clar, va fi spectacol total cu juriul X Factor. Vezi reactia lui Cheloo la prestatia unui concurent al show-ului din A... X Factor da dependenta. Vi-l mai amintiti pe baiatul care a facut sa planga o tara intreaga?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x