Antena Căutare

Diana Vasian, cand vrei sa minti, MINTE!

Diana Vasian. La 26 de ani a venit la X Factor pentru ca are “voce, talent si prezenta scenica”. Dupa cum ea insasi spune. Iar mama cu care seamana “bucatica rupta” confirma increderea fiicei. Uneori, atunci cand merg pe strada sunt confundate, ba chiar mama smulge complimente. Sa fie calea spre inima…fiicei?

Galerie
Coama blonda, silueta-clepsidra si cochetaria deprinsa de la mama ar fi indicii bune de potential Factor X

Diana Irina Vasian. La 26 de ani a venit la X Factor pentru ca are “voce, talent si prezenta scenica”. Coama blonda, silueta-clepsidra si cochetaria deprinsa de la mama ar fi indicii bune de potential Factor X.

Mama, cu care seamana “bucatica rupta”, confirma ca fiica joaca la profesionisti. Stiati ca atunci cand merg pe strada sunt confundate, ba mama chiar smulge complimente. Sa fie calea spre inima…fiicei?

Diana uimeste. Nu ii e frica de niciunul dintre jurati. De vreme ce ii admira pe toti cum ar putea sa ii fie frica. Si apoi, de unde si pana unde “frica”? Nu au “mancat” pe nimeni! Spune ca isi face cruce si gata.....

"Sarut mana! Aveti si un nume dumneavoastra?"...Hmmm, un Cheloo prea mieros!

"Ati castigat vreodata bani din muzica?" “2000 de euro la un festival”. Dupa ce Cheloo insista si insista in a afla cum s-au investit banutii.

Stati…in sincronul de prezentare erau 10 mii de euro si Trofeul Tineretii de la Costinesti. Investiti intr-un videoclip si zece melodii.

E ceva putred in Danemarca.

Intr-atat incat Cheloo nu se poate abtine...Dar dupa ce o aude cantand. Euphoria de la Loreen. Poate ca e de la piesa cu inflexiuni nordice, poate e de la coregrafia sacadata…insa, desi urmeaza linia melodica, Diana e cam…rece.

Asa cum a intrat pe scena, calculat si fara teama, fara pic de emotii, asa canta.

“Dar spune-mi de unde ai invatat tu dansul asta cu palmele asa sacadate?”. Domnul Bittman ori nu stie ca asa face Loreen din Suedia, ori a gasit gestul prea…bombastic. Dans contemporano-zbuciumat…

“Planuim si noi un videoclip, daca vrei sa apari in el! Piesa urmatoare se cheama Bot in bot cu o lepra mica?”. Acum se intelege "nu-ul" prelungit al Deliei scos in momentul in care juratul ii propune fetei sa apara in videoclipul sau.

Diana-Loreen mai are de lucru...

In ciuda videoclipului si in ciuda trofeului nu prea stie cum sa isi dozeze vocea.…Bittman o trece in Bootcamp pentru ca e o aparitie, dar: “vrei sa mergi mai departe, pune mana si fa ceva. In urmatoarea etapa stii cum vin dupa tine cei buni?

Cheloo, in schimb, simte nevoia sa completeze si sa curme controversa de care va Pentru ca eu sunt mai timis imi permit sa iti dau un singur sfat! Frate, cand vrei sa minti oamenii, te uiti in ochii lor si MINTI! Pentru ca altfel ai de pierdut in viata!”

Deci, Diana a mintit. Si recunoaste ca de obicei nu apeleaza la asemenea tactici…

Aduna frumusel cele trei DA-uri, porneste spre backstage unde o intampina “maman” cu gand la Bootcamp!

Zoli, concurentul care l-a scos din sala pe Cheloo, a primit verdictul. Cu Cheloo in sala! Vine sau nu in Bootcamp?... Fermier? Nici gand, cu o voce ca asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x