Antena Căutare

Dramele nasc marile voci. Monica Prodea, concurenta lui Brenciu a impresionat prin voce și amintiri: „Mă trezea noaptea şi mă speria, asta era plăcerea lui când era beat”

Copilăria i-a marcat întreg destinul, dar Monica a avut puterea să învețe din greutăți. Comportamentul inuman al tatălui său a întărit-o și a transformat-o în ceea ce este astăzi

Copilăria i-a marcat întreg destinul, dar Monica a avut puterea să învețe din greutăți. Comportamentul inuman al tatălui său a întărit-o și a transformat-o în ceea ce este astăzi: o concurentă cu șanse la câștigarea marelui trofeu X Factor.

Horia Brenciu a remarcat-o încă de la început. N-a fost singurul. Vocea sa cu un timbru puternic și original i-a convins pe toți cei patru jurați, iar povestea sa de viață i-a cucerit și pe fanii emisiunii: „Niciodată nu e prea târziu să faci pasul cel mare în muzică. Muzica înseamnă sentimente, sentimentele înseamnă viaţa, aşa că muzica e viaţa, nu? Eu nu aş fi fost omul de azi dacă tatăl meu nu s-ar fi comportat aşa cum a făcut-o. Sunt puternică... Părinţii mei au divorţat când eram copil, el era foarte violent. Mă trezea noaptea şi mă speri, asta era plăcerea lui când era beat”, rememorează tânăra de 28 de ani momentele esențiale ale vieții sale.

Până să ajungă în Bootcamp, Monica a fost nevoită să treacă de momentul preselecțiilor. Și a făcut-o. A făcut-o cu siguranța unei artiste cu ani de experiență în spate și cu o piesă pe care n-o poate cânta oricine.

"Wow! Ai studiat “Istoria Învingătorilor” de la X Factor? Nu de alta, dar ai nevoie. E cel mai simplu “Da” de până acum”, a spus Carla’s.

“Mă bucur că eşti aici şi că a sunat atât de bine. Mă bucur că ne-ai răsfăţat”, a recunoscut fericită Delia .

“Mă bucur că cineva m-a făcut să zbor undeva departe” - Horia

“Îmi placi rău, fată, bravo. Ai fost simplu şi la obiect”, a subliniat Ştefan.

Monica Prodea a juns în echipa lui Horia Brenciu, iar acum are de învins alte voci, la fel de bune, la fel de competitive. Rămâne de văzut cum va reuși să gestioneze tensiunea din Bootcamp și dacă va fi încă o dată o... câștigătoare.

Cezar Dometi, bărbatul cu chip de copil, voce de înger și o viață de film: „ Tata venea beat, o bătea pe mama, eu mă băg... Video. Delia are o sosie. Cine o copiază pe jurata de la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x