Antena Căutare

Distractie in casa X Factor: lapte gros, concurs de baza si sandvisuri de la Vladut

Concurentii din casa X Factor s-au distrat pe cinste vineri dimineata. Au jucat lapte gros, au organizat un concurs de baza si s-au infruptat din mancarea speciala gatita de Vladut: sandvisuri X Factor.

Galerie
Concurentii X Factor s-au distrat pe cinste jucand lapte gros

Concurentii din casa X Factor s-au distrat pe cinste vineri dimineata. Incurajati de Razvan, tinerii au jucat lapte gros. Ioan Man a fost "perna", iar Nadir, Tudor Todut, Tudor Turcu, Surany Botond si Raduly Botond au facut sir indian si au asteptat ca fetele sa "sara pe ei". Mai tarziu, ei au organizat si un adevarat concurs de baza.

Cei 11 concurenti ramasi in competitie au fost rasfatati de Vladut cu un preparat delicios: sandvisuri X Factor. Surpriza a fost foarte apreciata de tineri, care gatesc si fac curat cu randul in casa, dupa o lista bine stabilita. Pentru un mic dejun consistent si sanatos, Vladut le-a pregatit sandvisuri cu o gramada de ingrediente gustoase: salata, rosii, castraveti, branzeturi, sunca de Praga, salam, cascaval, mozarella.

Gica Hagi, in vizita la casa X Factor: "Trebuie sa avem incredere in tineri!"... X Factor sarbatoreste Black Friday: 25% reducere la toate produsele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x