Antena Căutare

Doamna Mariana, pensionara cântăreață la Teatrul Trianon, îl lasă mască pe Ștefan Bănică la „X Factor”

Ștefan Bănică va fi de-a dreptul bulversat la „X Factor” de o concurentă, de altfel plină de farmec, aflata aproape de vârsta pensionarii, care a plecat în Franța să se mărite, dar s-a întors în țară să-și vândă un teren și totodata să-și încerce norocul la Antena 1

Ștefan Bănică va fi de-a dreptul bulversat la „X Factor” de o concurentă, de altfel plină de farmec, aflata aproape de vârsta pensionarii, care a plecat în Franța să se mărite, dar s-a întors în țară să-și vândă un teren și totodata să-și încerce norocul la Antena 1.

Așa se face că la întrebarea juratului care vrea să afle unde locuiește doamna, Franța sau România, doamna Mariana, solista Teatrului Trianon, după cum chiar ea afirmă, răspunde spre amuzamentul tuturor: „În sectorul patru”. Apoi adaugă: „Am plecat în Franța cu mașina doamnei Suzi, eu și Florica, să ne mărităm”. Iar după ce a lăsat deoparte măritișul, aceasta a povestit că a avut ceva mai mult succes cu aparițiile la TV, chiar la postul de televiziune France2.

Cum va fi interpretarea doamnei Mariana, dacă vocea și personalitatea sa vor reuși să impresioneze juriul și cât de bulversat va fi Ștefan Bănică sunt întrebări la care prima ediție „X Factor” de vineri seara va da cele mai surprinzătoare răspunsuri.

Vineri, 9 septembrie, de la 20.30, imediat după Observator, începe noul sezon „X Factor”. La filmările „X Factor”, Hori... Melisa, fostă concurentă X Factor, lansează videoclipul piesei "Pa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x