Antena Căutare

Doamne, ce spectacol o să fie la duel! Ştefan Bănică a ales cei mai buni şase concurenţi din echipa sa

După o seară de vis, în care muzica bună a făcut legea pe scena X Factor şi talentul a fost la superlativ, a venit momentul să aflăm cine merge la duel în echipa lui Bănică.

După o seară de vis, în care muzica bună a făcut legea pe scena X Factor şi talentul a fost la superlativ, a venit momentul să aflăm cine merge la duel în echipa lui Bănică.


Pentru echipa rock-starului Ştefan, etapa Scaunelor a fost presărată cu multă emoţie, lacrimi pe obraz, agitaţie şi speranţă, iar acum a ajuns la final.


Cei şase norocoşi care merg la duel sunt: Iuliana Dobre, Nicoleta Nucă, Alexandra Crişan, Pavel Denesiuc, Alexandru Florea şi Sergiu Braga.

Ştefan Bănică s-a gândit bine, a analizat situaţia pe toate părţile şi a decis că cele trei confruntări din echipa sa se vor desfăşura astfel:

Articolul continuă după reclamă


Iuliana Dobre cu Alexandra Crişan


Pavel Denesiuc cu Alexandru Florea


Sergiu Braga şi Nicoleta Nucă

MOMENTELE CONCURENŢILOR DIN AUDIŢII:

Îţi mai aduci aminte ce show a făcut Iuliana Dobre la audiţii? VEZI AICI momentul său!

Iată cum a cântat Alexandra Crişan în audiţii!

VEZI AICI cum s-a descurcat Pavel Denesiuc la audiţii!

Urmăreşte AICI spectacolul pe care Alexandru Florea l-a făcut la preselecţii!

Iată cum a cântat Nicoleta Nucă la audiţii!

Reciteşte AICI povestea impresionantă a lui Sergiu Braga şi vezi cum s-a descurcat la audiţii!

Diva Delia şi showmanul Brenciu şi-au definitivat echipele pentru cea de-a doua etapă a bootcampului - Duelurile... Pur şi simplu au ieşit scântei! Duelul dintre Alexandra Crişan şi Iuliana Dobre, combinaţia răvăşitoare între emoţie şi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x