Antena Căutare

După Dueluri, urmează Galele LIVE! A fost seară plină de emoții și decizii grele pentru jurați (LIVE TEXT)

După ce miercuri seara ultima grupă intrată în Bootcamp, cea a Deliei, şi-a ales ultimii patru concurenţi, astăzi s-a dat startul Duelurilor. Fiecare mentor are acum câte 4 reprezentanţi cu care intră în această etapă a concursului şi dintre care numai doi per grupă vor merge mai departe.

După ce miercuri seara ultima grupă intrată în Bootcamp, cea a Deliei, şi-a ales ultimii patru concurenţi, astăzi s-a dat startul Duelurilor. Fiecare mentor are acum câte 4 reprezentanţi cu care intră în această etapă a concursului şi dintre care numai doi per grupă vor merge mai departe.

Grupurile lui Bănică - Oscar și Miruna, Estera și Rebecca, 3 O’Clock și Doredos, fetele lui Carla’s Dreams - Olga Verbițchi, Miruna Pânzaru, Izabela Simion şi Enrica Tara, cei peste 24 de ani coordonaţi de Brenciu - Loredana Anghelache, Monica Prodea, Cezar Dometi și Marcel Roșca, dar şi cei patru băieţi aleşi de Delia - Alex Mladin, Eregep Raul, Emilian Nechifor şi Johnny Bădulescu se reîntâlnesc pe scenă „X Factor” pentru a se duela.

Mulţi şi talentaţi au fost, însă numai 8 vor intra în Galele LIVE. Va fi o seară plină de emoţie, pentru care dueliştii au pus tot sufletul. Depinde numai de ei decizia pe care o va lua fiecare mentor în parte.

Începem seara Duelurilor în forţă, cu grupurile lui Ştefan Bănica. Iar lupta s-a anunţat grea, încă de la început. Oscar și Miruna, Estera și Rebeca sunt cele două forţe care au spart gheaţa.

Estera şi Rebeca au fost cele care au dat startul confruntării. Fetele au ales piesa "Because of You", interpretată de Kelly Clarkson. Oscar şi Miruna, trupa Apollo, îşi iau revanşa, interpretând melodia “Can't Hold Us”, de la Macklemore.

Ştefan Bănica a avut de luat o decizie extrem de grea: ori maturitatea şi vocea amplă, ori tinereţea

“Îmi este destul de greu să aleg. Am să mă mai gândesc, până când vor cânta şi ceilalţi, şi apoi am să vă dau un răspuns pentru toţi patru!”, a fost decizia lui Ştefan, una destul de neaşteptată, care nu face decât să creeze tensiune.

După momentele tensionate create de Ştefan Bănica, a venit rândul celui de-al doilea duel din această seară. Fetele lui Carla’s Dreams! Bătălia se dă între Izabela Simion şi Enrica Tara, marcând primul duel al juratului.

Enrica Tara este cea care a început duelul, la dorinţa mentorului său. Concurenta a ales piesa “Send My Love”, interpretată de Adele. După energia Enricăi, Izabela aduce emoţia în platou, cu piesa “Jealous”, de la Labrinth.

“Aş vrea să ştiu clar ce vreau, dacă nu aţi fi atât de bune ambele... Este posibil să îmi pară foarte rău să ne părăsească una din voi, aşa că am să mă decid mai târziu. Este pentru a alege două, cele mai bune din cele patru. Îmi pare foarte rău că fac asta..”.

Şi iată că a venit şi rândul Deliei. Alex Mladin şi Raul Eeregep sunt primii concurenţi din grupa juratei care se duelează.

Raul a ales piesa lui Sam Cooke, “A Change is Gonna Come”, iar Alex se duelează cu piesa “Don't Let the Sun Go Down on Me”, a cântăreţului Elton John.

“Vreau să câştig acest concurs, mi-am propus treaba asta. Am să rămân cu Raul”, a fost decizia Deliei.

Horia Brenciu, acum e acum! Monica şi Loredana, două voci aşteptate cu emoţie, care au demonstrat că merită să treacă de Bootcamp.

În această seară, Monica a ales să interpreteze piesa “Back to Black”, de la Amy Winehouse, care, spune ea, i se potriveşte perfect. Loredana a optat pentru o piesă în limba română, “Iubirea schimba tot”, interpretată de Andra.

"Trebuie să rămână unul în final. Vrem, nu vrem, trebuie să facem alegerea. Merg mai departe în galele finale cu Loredana Anghelache”, a fost decizia finală a mentorului Horia Brenciu.

Doredos şi 3 O’Clock au fost surpriza X Factor, încă din audiţii, când mentorul lor, Ștefan Bănică, s-a declarat fascinat de prestaţiile lor.

Doredos au ales să interpreteze piesa Hippy Hippy Shakes, de la The Swinging Blue Jeans. O alegere surprinzătoare, care li se potrivește mănuşă. În schimb, 3 O’Clock a mizat pe ceva cu mai mult “vino-ncoace” Candyman, piesa interpretată de Christina Aguilera

A venit momentul decisiv. Ştefan Bănica şi-a chemat şi celelalte două trupe dueliste în scenă, Oscar și Miruna, Estera și Rebecca, pentru a stabili cine va merge mai departe, în Galele Live.

Deocamdată, 3 O'Clock este prima trupă aleasă. Iar Apollo (Oscar și Miruna) îi urmează.

Ultimele dueliste din grupa lui Carla’s Dreams, Olga Verbițchi şi Miruna Pânzaru, au venit cu emoţie în faţa juraţilor şi a publicului.

Miruna a ales piesa Rihannei, “Sledgehammer”. Olga a optat pentru o piesă ceva mai specială, din punct de vedere vocal: Chandelier, de la Sia.

A venit momentul decisiv şi pentru Carla’s Dreams. Juratul a fost nevoit să aleagă dintre cele patru fete ale sale, iar momentul nu a fost deloc uşor.

“Olga nu a câştigat duelul cu tine, Miruna. Ea câştigat duelul cu toate. Şi nu e un moment tragic, este un moment de fericire pentru tine, Olga.

Cel mai simplu ar fi să fac o alegere emotivă, dar ea nu ar fi pe merit. Finalistele din grupa fetelor, de anul ăsta, sunt Olga şi Izabela”.

Emilian Nechifor şi Johnny Bădulescu, poate unul dintre cele mai aşteptate dueluri. Delia se poate declara un mentor fericit, însă decizia pe care o are de luat este una extrem de dificilă.

Johnny a ales să interpreteze “De-ai fi tu salcie la mal”, piesa care i-a purtat noroc şi lui Florin Ristei, câştigătorul X Factor 2013. Emilian a optat pentru melodia "Make It Rain", de la Ed Sheeran.

“Nu neapărat aleg siguranţa, de data asta”, mărturisește Delia. Şi a ales să meargă mai departe cu Emilian Nechifor!

Cezar Dometi și Marcel Roșca, ultimii duelişti din această seară şi din grupa lui Horia Brenciu, sunt unele dintre cele mai bune voci din concurs, potrivit juraţilor.

Cezar este cel care dă startul duelului, cu piesa “Caruso”, interpretată de Lucio Dalla. Alegerea lui Marcel a fost una neaşteptată, piesă în limba română: “Cat de frumoasă eşti”, interpretată de Mihai Trăistairu.

„Pentru că vreau performanță şi vreau să ating nişte piese pe care nu le-am auzit la „X Factor” niciodată, pentru că am încredere în cel pe care îl voi lua în ecchipa, în galele finale voi merge mai departe cu un tip senzaţional. Merg mai departe cu Marcel Roşca”, a fost decizia lui Horia Brenciu.

Cei opt concurenți care merg în Galele Live. Jurații și-au ales potențialii câstigători “X Factor” de anul acesta... Au fost sute, au rămas OPT! Jurații și-au ales concurenţii pentru Galele LIVE „X Factor”: ”Mi-am propus să câștig acest ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x