Antena Căutare

Domnilor, astrele vă surâd! Barbie de România, cu forme mai pline și inima sfâșiată: e singură din nou! Olandezul a dat bir cu fugiții în Țara Lalelelor

Se vedea măritată, la vila lui din Olanda, dar... povestea de dragoste a lui Barbie de România nu a fost de lungă durată.

Se vedea măritată, la vila lui din Olanda, dar... povestea de dragoste a lui Barbie de România nu a fost de lungă durată.

După câteva luni de amor pasional, sute de poze pe Facebook și declarații de dragoste siropoase, tnerelul în vârstă de 21 de ani, bogat și educat din ”Țara Lalelelor” s-a întors acasă. Iar româncuța noastră a rămas singură și neconsolată în România.

A picat bacalaureatul, a suferit, a făcut contestație, i s-au acordat numai câteva sutimi insuficiente la recorectare, s-a resemnat și... apoi în loc să leșine, s-a îndrăgostit lulea! Însă acum, Barbie e din nou singură și tot fără „examenul maturității” luat.

Tânărul s-a întors acasă, iar Barbie nu a leșinat, ci și-a actualizat statusul pe Facebook: da, e singură din nou!

Ăsta e cel mai tare clip din istoria trupei de peste Prut! Carla's Dreams, SĂRUTAT pe scenă: "Codul Penal este de p... Emilian Nechifor ține legătura cu fanii săi, permanent. Ce mesaje primește unul dintre cei mai iubiți concurenți de la &...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x