Antena Căutare

Dragostea plutește în aer pentru Delia și soțul ei! Cei doi apar într-o fotografie romantică, care face furori pe Internet

Fanii Deliei au fost entuziasmaţi la culme de o fotografie postată de jurata X Factor, în care apare alături de soţul ei!

Fanii Deliei au fost entuziasmaţi la culme de o fotografie postată de jurata X Factor, în care apare alături de soţul ei!

Artista a profitat de ultimele zile libere înainte de începerea unui nou sezon X Factor și a plecat împreună cu Răzvan într-o vacanță la Paris, acolo unde s-au distrat și în parcul Disneyland. Îndrăgostită peste cap, Delia și-a sărutat soțul pasional și a imortalizat momentul.

Nu uita – din 17 septembrie, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

NU rata marea premieră ‪#‎XFactor5 JOI, 17 septembrie, de la 20:30, la Antena 1!

Nadir, DEZVĂLUIRI INEDITE din intimitate! Câți copii își dorește artistul... Pe 17 și 18 septembrie, de la 20.30, X Factor, porție dublă la lansarea celui de-al cincilea sezon de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x