Antena Căutare

Drumul de pe străzile strâmte ale Centrului Vechi până pe scena X Factor e atât de scurt. Romulus Țîrdea ne-a oferit un munte de talent!

Romulus a trecut de vârsta teribilismului care-ți poate aduce multe reușite, dar și multe dezamăgiri. În schimb, are o voce superbă, iar calitatea aceasta este esențială pentru a-i convinge pe jurații X Factor să îți acorde un vot de încredere

Romulus a trecut de vârsta teribilismului care-ți poate aduce multe reușite, dar și multe dezamăgiri. În schimb, are o voce superbă, iar calitatea aceasta este esențială pentru a-i convinge pe jurații X Factor să îți acorde un vot de încredere.

Chitara este pasiunea care i-a dat putere să treacă peste momentele dificile din viață, iar glasul său este aliatul perfect în cursa pentru un loc în bootcamp.

Pentru fazele eliminatorii ale X Factor, Romulus Țârdea a ales o melodie pe care a cântat-o regele rock and roll-ului, Elvis Presley. Intuiția sa de artist a fost corect pentru că prestația sa a fost una apreciată de toată lumea.

Zâmbetele sincere ascund uneori secrete dureroase. Mikayla Kachur, adolescenta-curcubeu i-a vrăjit pe jurați cu ukulele ... Moment unic în istoria X Factor. Faceți cunoștință cu Ioana, prima concurentă care a primit „DA” fără să cânte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x