Antena Căutare

Drumul unei ÎNVINGĂTOARE, de la audiţii şi până în marea finală! Aşa a arătat EVOLUŢIA Adinei Răducan la X Factor

La 15 ani, a păşit cu emoţie pe scenă şi a devenit cea mai tânără concurentă din istoria X Factor, show-ul care ţi-a arătat, luni la rând, că e MAI MULT DECÂT VOCE! După zeci de momente emoţionante, tensionate, amuzante sau spectaculoase, Adina Răducan a reuşit să intre în inimile telespectatorilor şi a câştigat marele premiu de 100.000 de euro

La 15 ani, a păşit cu emoţie pe scenă şi a devenit cea mai tânără concurentă din istoria X Factor, show-ul care ţi-a arătat, luni la rând, că e MAI MULT DECÂT VOCE! După zeci de momente emoţionante, tensionate, amuzante sau spectaculoase, Adina Răducan a reuşit să intre în inimile telespectatorilor şi a câştigat marele premiu de 100.000 de euro.

În rândurile ce urmează, ne vom reaminti cu plăcere de fiecare moment pe care Adina Răducan şi Horia Brenciu l-au scris în istoria sezonului PATRU de X Factor România!

E frumoasă foc, are un zâmbet cuceritor, iar vocea este arma sa secretă. Adina Răducan a venit la X Factor cu încredere şi a făcut un spectacol de zile mari!

VEZI AICI MOMENTUL DE LA AUDIŢII

Horia o ştie de mică, dar presiunea e cu atât mai mare. L-a surprins într-un mod plăcut şi în etapa următoare şi juratul i-a oferit unul dintre cele şase locuri ale sale.

VEZI AICI FAZA SCAUNELOR

A intrat în GALELE LIVE în Grupa sub 20 de ani, alături de Monica Sannino şi Cristian Goaie. Pentru prima gală, antrenorul Horia Brenciu i-a pregătit o melodie emoţionantă, cu un mesaj puternic: "Iartă", a Mihaelei Runceanu. Da, da, pentru a cânta aşa ceva ai nevoie de un glas divin, iar Adina a dovedit ca are!

VEZI AICI MOMENTUL IMPRESIONANT!

De la sensibilitate la forță, de la note joase la note înalte, Adina le ia pe toate perfect! În cea de-a doua gală, Adina a ridicat ştacheta şi mai sus. "Clown", piesa lui Emeli Sande, i-a ieşit de minune, iar juraţii au aplaudat-o în picioare! "O piesă matură pentru o voce matură", ce bine spune Delia.

VEZI AICI INTERPRETAREA DE EXCEPŢIE!

Ajunsă în semifinale, cea mai mică participantă din istorie a surprins printr-un duet inedit cu Daniel Buzdugan. Însă momentul genial avea să vină un pic mai târziu, când "Bună seara, iubite" a ridicat o sală întreagă în picioare!

O SĂ-ŢI DOREŞTI SĂ VEZI DIN NOU MOMENTUL

Au curs lacrimi, a fost emoţie, dar parcă toate acestea s-au simţit înzecit în marea finală. „Mi-e dor de tine” a Mălinei Olinescu a fost piesa perfectă pentru o fată emotivă și inocentă ca Adina Răducan şi un mentor sensibil ca Horia Brenciu.

DUETUL DINTRE ADINA ŞI HORIA E AICI

A fost votată de public şi a ajuns să se "dueleze" pentru marele trofeu cu Alexandra Crişan, una dintre vocile senzaţionale din acest an! Inspiraţia lui Horia Brenciu în ceea ce priveşte alegerea pieselor şi interpretarea magistrală a Adinei Răducan au făcut ca sezonul al patrulea de X Factor să fie câştigat de concurenta care a venit cu 15 ani şi a plecat cu 16, dar şi cu multă experienţă, amintiri de neuitat şi un premiu de 100.000 de euro.

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, să ne ridicăm în picioare încă o dată pentru ADINA RĂDUCAN, marea învingătoare X Factor 2014

La doar 16 ani, ADINA RĂDUCAN CÂȘTIGĂ AL PATRULEA SEZON X FACTOR! Horia Brenciu, MENTORUL NOROCOS!... Marea Finală X Factor, LIDER DE AUDIENŢĂ! Românii au petrecut a doua zi de Crăciun pe Antena 1...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Ultimele știri
x