Antena Căutare

Duel între Horia Brenciu și Ștefan Bănică în Finala X Factor! Bravissimo, B52, Xenia Chitoroagă și Florin Răduță sunt cei patru finaliști

Seară de Crăciun cu multe suprize vineri la Antena 1. Semifinala X Factor a adus pe scena show-ului multă căldură, colinde, fulgi de nea, dar și decizii și rezultate neașteptate în concurs

Seară de Crăciun cu multe suprize vineri la Antena 1. Semifinala X Factor a adus pe scena show-ului multă căldură, colinde, fulgi de nea, dar și decizii și rezultate neașteptate în concurs.

În urma voturilor publicului au fost aleși cei patru finaliști care se vor întrece în Finala din 27 decembrie pentru marele premiu de 100.000 de euro: Bravissimo, B52, Xenia Chitoroagă și Florin Răduță. În urma clasamentului realizat pe baza voturilor celor de acasă, ultimii trei concurenți din semifinală au plecat acasă – Andrei Ioniță, Endy Glikman și Anastasia Ursu – în vreme ce primii patru care au obținut cele mai multe voturi, indiferent de categoria din care fac parte, au intrat în finală. Așa se face că ultima luptă aduce o premieră la X Factor: două trupe din categoria lui Horia Brenciu și doi juniori coordonați de Ștefan Bănică au intrat în finală, în vreme ce Delia nu are niciun reprezentatnt al grupei sale. Decizia publicului i-a uimit pe toți, iar acum întrecerea dintre mentorii Horia și Ștefan este mai strânsă ca oricând.


Semifinala X Factor a adus telespectatorilor Antena 1 o gală magică, în straie de sărbătoare. Crăciunul nu a arătat niciodată mai bine ca în decorul și costumele purtate de concurenți și nu s-a auzit niciodată mai puternic ca în colindele pe care aceștia le-au pregătit. Sensibilitatea întruchipată în acest concurs, simpatica Xenia Chitoroagă a fost autoarea unui moment plin de duioșie atunci când a interpretat „Linu-i lin”, ceea ce l-a făcut pe Horia Brenciu să o voteze în direct la 1313, iar pe Ștefan Bănică să admită că abia în acel moment a simțit că e cu adevărat Crăciunul. Cei de la Bravissimo au arătat că pot cânta orice, de la operă, la jazz sau muzică populară: după un moment plin de culoare inspirat de Cartea Junglei, cei nouă au umplut sala de emoție atunci când au colindat. Bucuria pe care au trezit-o în sufletele tuturor le-a fost răsplătită cu o supriză din partea echipei, care le-a adus familiile aici, la București, pentru a fi cu toții împreună de Crăciun. Anastasia Ursu a arătat ce înseamnă să ai factorul X, chiar dacă nu a mai intrat în finală. Basarabeanca a smuls aplauzele tuturor și laudele și încurajările juraților. „În curând o vom auzi la radio”, a spus Delia tuturor, încrezătoare în talentul ei și în faptul că drumul său nu se oprește aici. Iar Andrei Ioniță, un adevărat personaj, a mărturisit că de când se află la X Factor este extrem de mulțumit că poate aduce bucurie celor care îi ascultă interpretările. Nu a intrat în finală, dar a devenit atât de popular și apreciat încât și Grigore Leșe l-a avut ca invitat în spectacolul său de Crăciun.

Seara de vineri parcă a fost mai plină de bucurie ca oricând, chiar dacă o parte dintre concurenți nu au intrat în finală. Până și jurații au fost mai darnici în complimente și laude. Efervenscentul Horia Brenciu a făcut pe Moș Crăciun și le-a dăruit prezentatorilor Răzvan și Dani câte un tablou, în vreme ce Deliei i-a adus două pachete gustoase cu ciorbă de burtă și zeamă de varză, iar lui Ștefan Bănică o mascotă cu celebrul Darth Vader, personajul din „Războiul Stelelor”. Dincolo de glume, Horia s-a emoționat profund atunci când a ascultat colinde și când le-a mărturisit tuturor că în sală se află soția și fiicele sale, dar și tatăl lui.
Invitatul serii, Gabriel Cotabiță, a adus și el magie pe scena X Factor. El a trăit recent un miracol, pe care acum îl dăruiește tuturor celor care se bucură de muzica sa. Cunoscuta „Noapte albastră” a fost cadoul X Factor pentru toți telespectatorii care au urmărit show-ul.

Marea Finală X Factor este duminică, 27 decembrie

Marea Finală X Factor aduce așadar pe scena show-ului 4 concurenți care vor face dovada talentului lor duminică, 27 decembrie, în direct de la ora 20.30. Un show plin de spectacol și culoare, emoție la cele mai înalte cote și momente surprinzătoare pregătite de concurenți, dar și de invitații speciali ai serii, toate vor oferi telespectatorilor Antena 1 o Finală de nota 10. Cei 4 finaliști din acest sezon vor avea acum ocazia să cânte alături de mentorii lor, Horia Brenciu și Ștefan Bănică. Marele învingător, ales în urma voturilor telespectatorilor (SMS 1313), va pleca acasă cu premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, și toate premisele pentru o carieră de succes în muzică. Cei patru între care se va da lupta finală sunt mai pregătiți ca oricând să cânte și să încânte din nou: B52, bombardierul muzical, trio-ul format dintr-o fată minunată și doi băieți care o completează perfect, a cucerit tot ce putea fi cucerit până acum și a arătat că merită să fie în Finală; Bravissimo, nouă oameni care au uns pe suflet publicul cu fiecare apariție a lor, nouă muzicieni desăvârșiți care știu să înveselească sau să emoționeze până la lacrimi atunci când își unesc vocile. Xenia Chitoroagă, puștoaica din Republica Moldova salvată de public și readusă în Galele live de voturile acestuia, arată cu fiecare apariție pe scenă cât de repede și de bine evoluează; Florin Răduță, o Cenușăreasă la masculin, un copil cu o viață grea, dar un talent uriaș, care mai are încă multe de arătat.

EI PATRU și-au CÂȘTIGAT loc în MAREA FINALĂ! Urmează o luptă BĂNICĂ VS. BRENCIU... Ei sunt câștigătorii Podcast Voting X-Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x