Antena Căutare

Duelul ITALIAN, o luptă între soare și lună! Prima trupă care răsare în GALE este "TOMATO": „Ăștia-s băieții mei!”

„Tea Rock” și Thomas și Amato (Tomato) sunt trupele care sparg gheața în lupta pentru GALELE LIVE. Ele mai rock, ei perfecți pentru pop. Brenciu decide.

„Tea Rock” și Thomas și Amato (Tomato) sunt trupele care sparg gheața în lupta pentru GALELE LIVE. Ele mai rock, ei perfecți pentru pop. Brenciu decide.

Este duelul italian din grupa lui Horia, cea a trupelor. Două italience senzuale, față în față cu doi italieni cu stil! Și lista asemănărilor se cam oprește aici.

Pentru că, din punct de vedere muzical, sunt ca soarele și luna, ca ziua și noaptea. Thomas explică: „Noi suntem foarte buni în pop, ele în rock”.

Horia are de făcut o alegere dificilă. El vrea diversitate, iar ei sunt diferiți din start. Să vedem cum se duelează! Fetele încep primele show-ul –“ Queen, Show must go on”. Se simt emoțiile.

Băieții Tomato s-au hotărât să cânte pe limba lor. O piesă caldă și ritmată, în italiană. Plini de încredere.

Bun. Să vorbească juriul!

Delia: “Horia, nu știu ce vei face. Fetele sunt foarte bune, iar băieții sunt pop – perfecți pentru radio, comerciali. Îmi plac! Tehnic, ei au fost fără greșeală!”

Bănică: “Băieții au fost mai motivați”.

Brenciu: “Ăștia-s băieții mei”! Amato a căzut pe scenă și nu se mai oprea din plâns. Asta înseamnă pasiune și un moment parcă pregătit de o viață. Data viitoare, îi vedem live pe TOMATO în Gale!

Votează-ți prin SMS preferatul în GALELE LIVE și poți câștiga noul OPEL ASTRA!... S-au văzut, s-au plăcut, dar numai unul ajunge în live-uri! Din idila Sasha - Andrei Ioniță, cușma a ieșit învingătoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x