Antena Căutare

Duelul: Nord X, eliminati! Dragos Udila mai primeste o sansa

I-a intrebat daca si-ar ceda locul unul altuia la X Factor, inainte sa isi dea verdictul. Dan Bittman a ales sa-l salvezepe cel care a avut cea mai buna performanta muzicala din seara aceasta - Dragos Udila. Blonzii de la Nord X au parasit concursul.

Galerie
Nord X, eliminati de Dan Bittman

I-a intrebat daca si-ar ceda locul unul altuia la X Factor, inainte sa isi dea verdictul. Dan Bittman a ales sa-l salveze pe cel care a avut cea mai buna performanta muzicala din seara aceasta - Dragos Udila. Blonzii de la Nord X au parasit concursul.

Desi Dani l-a provocat pe Dragos Udila sa nu cante reggae, ce a afirmat Bittman ca face intotdeauna concurentul, Udila a ales tot o piesa din acest gen muzical: Bob Marley: "Get Up, Stand Up". Totusi, a improvizat pe ea; Dragos s-a adresat direct publicului, i-a indemnat pe spectatori sa cante alaturi de el, parand ca nimic nu mai conteaza decat momentul de fata.

Nord X l-a urmat. Blonzii au ales sa se distreze, chiar daca sunt la duel, pe melodia "We are Young", a trupei Fun.

A venit momentul deliberarii. Jurata Delia a crezut ca "Udila e senzational, dar ei sunt ai mei. Nu am nimic sa le reprosez celor de la Nord X". Cheloo l-a sustinut doar pe Boty din "fratia blonzilor', spunand ca ceilalti doi "mai mult l-au incurcat".

Decizia i-a revenit juratului Dan Bittman. Inainte sa dea verdictul, acesta i-a intrebat pe cei de la Nord X daca si-ar ceda locul ca sa il salveze pe Dragos. Raspunsul lor a fost unanim: DA! Udila, in schimb, nu a fost la fel de convins, glumind: "Ei sunt mai tineri, mie mi s-au dezlipit tenisii, mi s-a stricat valiza, as avea nevoie de ceva bani".

Fara alte comentarii, Bittman l-a salvat pe Udila, pentru ca a fost mai bun decat Nord X, din punct de vedere muzical, in gala a patra.

Taylor Swift si Harry Styles de la One Direction, cel mai cool cuplu din muzica... A patra Gala Live: Cheloo are echipa aproape intacta, in timp ce Deliei i-a ramas un singur as in maneca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x