Antena Căutare

Duminica are loc FINALA X Factor, de la 20:30! Invitati speciali: Paula Seling, Al Bano si Lexter

Marea FINALA X Factor Romania 2012 are loc duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Celor trei finalisti, Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean, li se vor alatura cativa invitati speciali de renume international: Al Bano, Paula Seling si Lexter.

Duminica are loc FINALA X Factor, de la 20:30! Invitati speciali: Paula Seling, Al Bano si Lexter
Finalistii X Factor se infrunta duminica, de la 20:30, la Antena 1!

Tudor Turcu abia asteapta duetul cu Delia, Ioana Anuta va urca pe scena alaturi de castigatorul sezonului 1 X Factor, Andrei Leonte, iar Natalia Selegean va canta cu Elena Gheorghe.

Veti putea vedea si cativa invitati speciali, care promit sa faca show duminica seara. Lexter, artistul britanic care a cucerit intregul continent european, va urca pe scena X Factor. Cunoscut pentru hiturile “Freedom to Love” sau “Peace and Love”, Lexter promite sa faca un show de senzatie.

Paula Seling, jurata in sezonul 1 X Factor, si una din cele mai bune voci din Romania, a pregatit un duet de exceptie alaturi de celebrul artist italian Al Bano. Cantaretul are o experienta de peste 45 de ani in domeniul muzical si a scos pe piata mai multe albume de muzica clasica si pop. Cel mai de succes material este "Concerto Clasico", aparut in 1997, care a primit un dublu disc de platina intr-un timp foarte scurt.

Se anunta o seara plina de surprize si emotii la finalul careia Romania isi va alege starul.

Cine va pleca acasa cu premiul in valoare de 200.000 de euro vom afla duminica seara, de la ora 20:30, numai la Antena 1, in MAREA FINALA X FACTOR ROMANIA 2012!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x