Antena Căutare

După ce și-a câștigat titlul de artista anului 2015, DELIA dezvăluie detalii INCEDIARE despre munca ei!

După un an în care a doborât record după record, Delia scrie istorie iar devenind artista cu cele mai multe premii câștigate într-un singur eveniment de decernare în România.

După un an în care a doborât record după record, Delia scrie istorie iar devenind artista cu cele mai multe premii câștigate într-un singur eveniment de decernare în România.

Delia a fost marea câștigătoare a acestei ediții de Media Music Awards (singurele premii acordate în urma difuzărilor pe radio și tv), ea mergând acasă cu nici mai mult, nici mai puțin de 7 premii – Best Youtube, Best Video, Best Featuring, Best Song, Best Pop, Media Forest Award și Best Female!

Puțini sunt însă cei care știu ce a însemnat întreaga prestație a Deliei de la Media Music Awards. Show-ul s-a pregătit cu multe săptămâni înainte, în mai bine de 300 de ore cumulate de repetiții și muncă din toate părțile implicate. Pe lângă prestarea live de excepție, artista a avut o echipă impresionantă de 75 de oameni care a lucrat pentru aceasta. Totul a fost pregătit din timp și în detaliu, Delia fiind singura care a făcut un vizual special pentru acest eveniment, show-ul find bine pus la punct pe fiecare secundă de către Vlad Roșca, regizorul care a lucrat alături de Delia și la Sala Palatului.

Totodată, a fost singura care a avut mai mulți make-up artiști, atât pentru ea, cât și pentru dansatori și armata de Carla’s Dreams, procedura în sine s-a extins pe parcursul a 4 ore. Pregătirea Deliei din punct de vedere estetic a durat mai bine de 3 ore, Delia surprinzând lumea cu un look excepțional, tipic ei, coordonat de către stylistul ei Andra Moga.

Stylingul a fost atent selecționat pentru toate urcările pe scenă, Delia având la dispoziție uneori doar câteva minute pentru schimbări. Singurul artist român cu aproape 50 de milioane de vizualizări pe youtube acumulate doar în ultimele 3 luni, Delia a muncit extraordinar de mult pentru acest eveniment, nereușind să doarmă mai mult de 10 ore în ultimele două zile pre-show.

Din respect pentru public și fanii săi, chiar și pentru doar 7 minute cântate, Delia a vrut să dea maximul posibil, oferind un show exploziv, complex din punct de vedere audio, video, lumini teatrale fixate pe momente cheie, totul alături de cea mai mare echipă angrenată într-un astfel de eveniment în istorie și o investiție de aproximativ 10.000 de euro.

Nicoleta Nucă, apariție spectaculoasă la Media Music Awards! Cum s-a îmbrăcat artista... Fotbalistul Messi "i-a făcut" o surpriză de proporții lui Horia Brenciu! Iată despre ce este vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x