Antena Căutare

După ce toată țara A RÂS de prestația lui, ALIN “SESI, SE SOA” revine la show! Uite prima lui REACȚIE!

Alin Calancea a creat aseară nebunie pe scena X Factor. Horia și-a ieșit din minți și a aruncat cu un scaun pe scenă. Prestația concurentului i-a adus un sincron superb de „NU” din partea juraților, după un moment "se sui, se soa", dar și o filă din istoria talent show-ului, pentru că Alin va rămâne un personaj greu de uitat!

Alin Calancea a creat aseară nebunie pe scena X Factor. Horia și-a ieșit din minți și a aruncat cu un scaun pe scenă. Prestația concurentului i-a adus un sincron superb de „NU” din partea juraților, după un moment "sesi, se soa", dar și o filă din istoria talent show-ului, pentru că Alin va rămâne un personaj greu de uitat!

Ei bine, dacă vă gândeați că asta a fost tot, vă înșelați! Alin revine, iar prima lui reacție după ce s-a văzut pe sticlă nu a întârziat să apară.
Timișoreanul a postat pe o rețea de socializare un mesaj legat de prestația sa și se gândește serios să revină la anul pe scena X Factor:

Recunosc că am cântat varză, a fost din vina mea (dependență de cască) și asta e...poate la anu'”.

Momentul lui Alin de la X Factor îl puteți vedea integral aici.

Juratul Horia face spectacol pe scena de la Te cunosc de undeva... OOOPS, se încing spiritele în seara asta! Conflict între jurații X Factor și un concurent!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x