Antena Căutare

E dus răăăău cu pluta băiatul ăsta! Adrian Iordache a fost senzaţional, fabulos: "Hai noroc, vagabonzii mei"

Credeai că niciun concurent nu te mai poate lăsa cu gura căscată? Te înşeli! Adrian Iordache este un personaj tare ciudat şi a făcut show pe scena X Factor.

Credeai că niciun concurent nu te mai poate lăsa cu gura căscată? Te înşeli! Adrian Iordache este un personaj tare ciudat şi a făcut show pe scena X Factor.

Omul ştie clar de ce a intrat în concurs şi vrea cu orice preţ să îşi îndeplinească visul. "Am venit cu un scop bine definit şi trebuie să îl ating. Vreau să mă îmbogăţesc, să scap de datorii şi să mă căsătoresc", spune Adi. Simplu ca bună ziua, nu?

Ca să ajungă la audiţii, a mers şapte ore pe bicicletă, dar n-a simţit oboseala deloc, pentru că de abia aştepta să apară în faţa juraţilor. Nu lucrează nicăieri şi nu îi e ruşine să recunoască faptul că stă acasă, spală, găteşte, calcă. Totul e povestit în versuri, pe ritm de rap. V-am zis că e special...

Şiiiiii începe să cânte... Balans, flow, ritm, versuri profunde... "Ce ai luat înainte să apari la noi?", îl întreabă Delia.

"Mie mi-a plăcut atitudinea, dar textul a fost prea subtil pentru mine", i-a spus Ştefan Bănică. Adi nu se lasă şi scoate asul din mânecă: încă o piesă, de data asta cu versuri directe, pe înţelesul tuturor.

Degeaba... N-a fost pe gustul juraţilor şi nu a reuşit să-i convingă. Dar nu e supărare mare şi iese din scenă într-un mod memorabil: "Hai noroc, vagabonzii mei"!

Se așteptau la FĂRĂ NUMĂR, dar s-au înșelat! George, lăutarul cu voce de aur care a impresionat la X Factor... A cântat de 3 ORI cu Al Bano și acum vrea să arate tot ce poate! Ștefan Bănică: „Nu e imposibil să fii bun!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x