Antena Căutare

E greu să fii Cocoon Kills! Andrei Rezmiveş, omul îndrăgostit de "Pisy" şi care nu-şi foloseşte bine... "mânuţa"

Andrei Rezmiveş are 22 de ani şi este fanul numărul unu al lui Cocoon Kills. Pentru el s-a apucat de cântat, pentru el s-a înscris la X Factor şi din cauza lui se va apuca de altceva

Andrei Rezmiveş are 22 de ani şi este fanul numărul unu al lui Cocoon Kills. Pentru el s-a apucat de cântat, pentru el s-a înscris la X Factor şi din cauza lui se va apuca de altceva.

Pentru că, să fim serioşi, e greu să fii Cocoon Kills!!! Andrei a cântat hit-ul "Pisy e obraznică", dar a fost oprit rapid de Ştefan Bănică. "Nu mă pot concentra la tine. Îţi ţii mânuţa cum unde nu trebuie, Cocoon mă făcea să fiu atent la el şi să trăiesc momentul".

Ca să înţeleagă mai bine, l-am adus lângă el chiar pe Ioan Mardare, aka Cocoon Kills, care i-a arătat exact cum se ridică o sală în picioare şi cum trebuie să te prezinţi la X Factor.

N-a mers mai departe, dar s-a consolat cu ideea că şi-a întâlnit idolul şi a făcut un Selfie de mare angajament.

Deea, de la "Insula Iubirii", concurenta cu Factor XXX! I-a ISPITIT pe juraţi cu interpretarea ei: "Îmi p... The Twins, nepoatele părintelui Galeriu, binecuvântate cu tinerețe fără bătrânețe! Ruxy şi Betty formează GRUPUL IDEAL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x