Antena Căutare

Ea e batranica de 73 de ani care a cucerit juriul si publicul cu dezinvoltura sa

Are o varsta onorabila, a numarat pana in prezent nici mai mult, nici mai putin de 73 de primaveri si si-a dorit intotdeauna sa urce pe o scena.

Are o varsta onorabila, a numarat pana in prezent nici mai mult, nici mai putin de 73 de primaveri si si-a dorit intotdeauna sa urce pe o scena.

Joyce a venit cu poseta pe umar, asemenea orcarei doamne respectabile. Increzatoare, cu ochii blanzi si cu zambetul pe buze, simpatica batranica a fost aclamata de public atunci cand a inceput sa cante balada "Paper Roses" a lui Marie Osmond. In stilul sau personal, ba chiar cu miscari de scena, concurenta si-a trait la maximum momentul, pe scena competitiei de la X Factor.

Chiar daca nu a primit decat un "Da", juriul si publicul i-au apreciat prestatia si au aplaudat-o la scena deschisa. Momentul a fost pentru Joyce unul de tipul visului devenit realitate.

Din 22 septembrie, incepe un nou sezon X Factor, numai la Antena 1!!!

Sami Brookes, noua Susan Boyle! La inceput, au ras de ea, dar a cantat fenomenalllll!!!... Jo sau Amy Winehouse? Versatila Ioana Anuta a facut un cover dupa "Valerie"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x