Antena Căutare

Ștefan Bănică Jr. "Ești FOARTE TARE!" Cel mai MIC "șoricel" dintre concurenți are o voce MARE!! Jurații îl vor pe Emanuel Varga printre finaliști

A venit la audițiile X Factor cu zâmbetul la purtător și cu cei 14 ani abia împliniți, în buletin. Emanuel Varga speră să-i emoționeze pe jurați, deși este cel mai mic dintre concurenți

A venit la audițiile X Factor cu zâmbetul la purtător și cu cei 14 ani abia împliniți, în buletin. Emanuel Varga speră să-i emoționeze pe jurați, deși este cel mai mic dintre concurenți.

Prezența sa ne amintește de un șoricel, însă Emanuel este un șoricel magic, care ascunde sub chipul de copil o voce surprinzătoare.

"Ești foarte tare!" sunt primele cuvinte rostite de juratul Ștefan, care parcă prevestea ce avea să se întâmple. Ca printr-o vrajă, Emanuel se transformă pe scena X Factor. "Îmi arde pielea și câteodată, când sunt pe scenă, îmi tremură vocea, dar sper ca acum să nu mi se întâmple asta!"

Și nu i s-a întâmplat! Piesa de la OneRepublic - Counting Stars i-a purtat noroc, iar micuțul nostru concurent i-a ridicat pe cei trei jurați în picioare.

"Nici nu realizezi cât ești de talentat", i-a mărturisit Delia, care a venit pe scenă să-l îmbrățișeze pe timidul Emanuel în timpul prestației.

“Am zis și o să mai spun, am un feeling foarte bun! Îți dau un mare DA pentru că tu vei fi în echipa mea!”. Să fie oare Delia zâna cea bună anul acesta pentru cei mici?

Horia simte totuși nevoia de o reconfirmare și îl roagă pe Emanuel să mai interpreteze o piesă, în limba română. "Atât timp cât mă iubești", piesa Andrei, ne-a făcut să ne îndrăgostim iremediabil de mâna de om de pe scenă, ba chiar să ne răpească o lacrimă în colțul ochiului.

E CLAR! Are factorul X, iar jurații nu-i pot rezista și-l trimit mai departe cu TREI DE DA!

Ne-a luat ochii cu decolteul generos şi ne-a cucerit cu vocea! Cristina Ghermanschi, una dintre cele mai mari surprize d... Endy Glikman i-a făcut pielea de găină lui BĂNICĂ! O legendă de băiat, cu un timbru vocal “de nisip”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x