Antena Căutare

Eduard Ungureanu, marea SURPRIZĂ a serii, la „X Factor”! La doar 14 ani, fostul concurent „Next Star” este o forță greu de oprit!

Cea de-a doua ediție a noului sezon „X Factor” pare să fie plină de surprize, fiindcă pe scenă am văzut mulți adolescenți! De data aceasta a fost rândul lui Eduard Ungureanu, în vârstă de 14 ani, să facă show de zile mari!

Piesa “S.O.S d'un terrien en detresse” a lui Daniel Balavoine a transformat scena „X Factor” într-un loc cu adevărat special, în care muzica i-a purtat pe toți într-un loc de-a dreptul magic!

Puștiul de doar 14 ani a demonstrat că are un talent uriaș și că vocea sa ascunde surprize nebănuite!

Forța cu care a cântat piesa a demonstrat că are clar „factorul X”! Și parcă nicio notă muzicală nu a fost prea înaltă sau prea joasă pentru el, semn că Eduard Ungureanu se poate mândri cu un har pe care nu mulți adolescenți îl au!

Pentru cei care nu știu, Eduard Ungureanu a câștigat în anul 2016 cea de-a doua ediție a sezonului șapte „Next Star”! Atunci, prezența scenică, vocea magnetică, zâmbetul și carisma: toate acestea au cântărit mult în decizia juriului și concurentul a demonstrat că are toate șansele să devină un „next star”.

Mai mult decât atât, Eduard Ungureanu a realizat și dublajul desenului animat „Coco”, de la Disney!

Iată că timpul a trecut și puștiul și-a urmat pasiunea pentru muzică, iar acum a decis să și încerce forțele și la „X Factor”!

Ionuț a atins coarda sensibilă a juraților „X Factor”! Ștefan Bănică Jr. nu s-a mai putut abține și a luat-o pe Delia la... Show de hip-hop pe scena „X Factor”! Trupa S&B a făcut show cu o piesă compusă chiar de ei! Delia a trăit o surpriză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x